Kişisel Galeri (caner)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,811
Ynt: Kişisel Galeri (caner)

GERÇEKTEN SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLARIN YERİ AYRI ONLARIN BENDE AYRI BİR YERİ VAR HALA RENKLİ OLAYINI KABULLENMEK BENİM İÇİN ZOR OLUYO SİYAH BEYAZ FTĞRFLARIN DEVAMLI OLMASI DİLEKLERİMLE
 

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (caner)

www.tiltshiftmaker.com sitesi üzerinden kimi fotoğraflara tilt-shift uygulaması yaptım. Minyatürleştirme yahut oyuncaklaştırma da diyebiliriz. Örnek olarak birkaç tanesini ekliyorum:





 

Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Caner bey tilt-shift uygulaması çok güzel olmuş :smiley: Link verdiğiniz için teşekkürler.
 





Ynt: Kişisel Galeri (caner)

caneroz' Alıntı:
Merhaba Caner bey

Ekipmanlarınız neler acaba, öğrenebilir miyim?

Aslında fotoğraflar tek bir makine ile çekilmiş değil. Yani ortaya karışık bir durum var tüm seriyi düşünürseniz. Panasonic FZ7, Panasonic FZ50, Nikon D50, Nikon D80 ve Nikon D90. Bunların sadece ilki ve sonuncusu benim; diğerleri ödünç olarak zaman içinde alınıp kullanılmıştı; çünkü makinem yoktu. Lensler birincil kalite lensler değildi. Sağolsun Gezenbilir'den bir arkadaşın makinesi ve lensleri. :smiley:

Şu an D90 ve 18-200 lens var. Bir de bir arkadaşın henüz benden al(a)madığı 50 mm f:1.8'i var.
 

Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Bende Nikon D70S kullanıcısıyım. Resimlerin kalitesinden tahmin etmiştim işin içinde Nikon olduğunu.

Saygılar
 

Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Kısık diyafram ile gündüz vakti bir uzun pozlama. f:25, s:1/3. Havanın kapalı olması işimi kolaylaştırdı. Filtre yoktu yanımda. Mekan ise Topkapı Sarayı'nda bulunan Has Ahırlar'ın ön tarafı. Karşıdaki Beşir Ağa Camii. Bulduğum dar vakitte 'On Bin Yıllık İran Medeniyeti ve İki Bin Yıllık Ortak Miras' sergisine gitmiştim. Fotoğraf çekimi yasaktı ve ben de içerde yasağa uydum. Özellikle kilden yapılmış heykellerde fotoğraf çekemeyince içim gitti.

 

Ynt: Kişisel Galeri (caner)

parodi' Alıntı:
panaroma çalışmalarından çok etkilendim caner muhteşem ala-ül ala...azçok panaromik fotoların nasıl çekildiğini bilen biri olarak bir spekülasyonda bulunmak istiyorum panaromayı oluşturan karelerin çekimlerini gündoğumundan günbatımı zaman dilimine yayarak çekmeyi denesen tabiki poz geçişlerini çekilen kare sayısı ve güneşin zaman içinde hareketine oranlasan ve ilk karede güneş doğsa son karede güneş batsa ve sen sıkıntıdan kafayı kırmadıysan bizde o kareyi burda görsek hatta tüm fotoğraf alemine kareyi bağışlasan nasıl olur ;D ;D ;D ;D

Fatih,

Senin düşündüğün şekilde olanı eloğlu yapmış yahu! :smiley:

http://www.flickr.com/photos/cvydesign/3590004392/sizes/o/
 





Ynt: Kişisel Galeri (caner)

Adeta makinanızla bütünleşmişsiniz ve her bakışı değerlendirmişsiniz.Çok güzel fotoğraflar,emeğinize sağlık.
 

Ynt: Kişisel Galeri (caner)

İstiklal Caddesi insan kalabalığından ötürü az rastlanır bir bölge olup; bu nedenle de kıymetlidir.



 





Ynt: Kişisel Galeri (caner)

caner' Alıntı:
İstiklal Caddesi insan kalabalığından ötürü az rastlanır bir bölge olup; bu nedenle de kıymetlidir.
Caddede yürümek de bir o kadar zordur, özellikle yağmurlu havada :smiley: Şemsiyelerle cadde fotoğrafı çok hoş görünüyor :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,032
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst