Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,903

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Mudurnu konaklarında ezelden beri sohbetler;muhabbetler çok neşeli geçermiş bildiğim kadarı ile..
Burada yaşadığım 6 yıl bunları görmemi yeterince sağladı ;D
Konaklarda akşam eğlencesinden bir enstantane.
(Keyvanlar konağı)[attachment=1]

100_2756_fhdr_fhdr.jpg

burda da var böyle yerler ...bir ara takılmıştım...çok güzel bir atmosfer..türküler......istekler filan...:smiley:))

Arkadaşlar 23-24 ekim kendime feroza'm ile sülüklü göl ve samandere şelalelerine mini bir gezi düzenledim kendime ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC_0115.jpg

DSC_0111-1.jpg

DSC_0130.jpg

DSC_0139_fhdr.jpg

DSC_0148.jpg

Cevdet bey,
tebrikler...

sonbahar gelmiş..yaprakların sarısı-yeşili güzel bir armoni oluşturmuş..

abi allah iyiliğini versin yani bu bana yapılırmı .Bu zalim şehir İstanbulda boğulurken sen cık şelale sarı sis duman çek biz burda kek gibi duralım.Ah şu krız etti keriz hic bi yere gidemeyz.Ellerne sağlik Allah çektirsin.özellikle şelale bana gel diyor.Allah nasb ederse gelirsem sze ulaşmayı düşünüyorum.

cevdet bey abi diyiyorum ağız alışkanlığı ve samimi hissetmemdedir yoksa yaş olarak fark yok belki büyük bile sayılırım.tekrar eline sağlik

freegraf' Alıntı:
abi allah iyiliğini versin yani bu bana yapılırmı .Bu zalim şehir İstanbulda boğulurken sen cık şelale sarı sis duman çek biz burda kek gibi duralım.Ah şu krız etti keriz hic bi yere gidemeyz.Ellerne sağlik Allah çektirsin.özellikle şelale bana gel diyor.Allah nasb ederse gelirsem sze ulaşmayı düşünüyorum.
:smiley: ;)
Teşekkür ederim öncelikle beğeninize..
Bende 2005 yılına kadar istbl kahrı çektim ve kaçtım sonunda ;D
Kriz bizde'de var ama ben oralara yakınım;o nedenle ulaşmam kolay oluyor :smiley:

freegraf' Alıntı:
cevdet bey abi diyiyorum ağız alışkanlığı ve samimi hissetmemdedir yoksa yaş olarak fark yok belki büyük bile sayılırım.tekrar eline sağlik
Teşekkür ederim samimiyetinize..
İsminizi yazmamışsınız portfolyonuza;bu sebepden dolayı isminiz ile hitap edemiyorum;kusura bakmayınız.
Benim yaşım;45;46'ya doğru gidiyor :D
Bu tarafa yolunuz düşer ise beklerim;sizlere eşlik ederim..
tlf'um:5383817701;bellimi olur belki yolunuz düşer..
[attachment=1]
Bunu'da taşların üzerine yatarak fotoğrafladım;size armağan olsun :smiley:

DSC_0411_fhdr.jpg

Sonbahar geldi bizlere iş çıktı..siz işe çıkmışsınız bile..güzel bir işçilik olmuş...elinize sağlık..:smiley:)

gezgen' Alıntı:
Sonbahar geldi bizlere iş çıktı..siz işe çıkmışsınız bile..güzel bir işçilik olmuş...elinize sağlık..:smiley:)
Teşekkür ederim orhan bey;bu sabah beşte kalkıp gittim ormanlara sırf gün doğumunda manzara kareleri almak için ama malesef güneş on dakika yüzünü gösterdi ;D

Bu günkü samandere şelalesi ve sinekli yaylası gezilerinde;feroza'm..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Ve akabinde banyoyu hak etti ;D

DSC_0284.jpg

DSC_0472.jpg

DSC_0611.jpg

DSC_0621.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR