KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mudurnu konaklarında ezelden beri sohbetler;muhabbetler çok neşeli geçermiş bildiğim kadarı ile..
Burada yaşadığım 6 yıl bunları görmemi yeterince sağladı ;D
Konaklarda akşam eğlencesinden bir enstantane.
(Keyvanlar konağı)[attachment=1]
Arkadaşlar 23-24 ekim kendime feroza'm ile sülüklü göl ve samandere şelalelerine mini bir gezi düzenledim kendime ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Merhaba Cevdet bey,
Herşey çok güzel bilmemki sadece ellerine sağlık demek yeterli olurmu?
Yinede ellerine ve emeklerine sağlık diyorum.
Kal sağlıcakla.
Merhaba Cevdet bey,
Herşey çok güzel bilmemki sadece ellerine sağlık demek yeterli olurmu?
Yinede ellerine ve emeklerine sağlık diyorum.
Kal sağlıcakla.
abi allah iyiliğini versin yani bu bana yapılırmı .Bu zalim şehir İstanbulda boğulurken sen cık şelale sarı sis duman çek biz burda kek gibi duralım.Ah şu krız etti keriz hic bi yere gidemeyz.Ellerne sağlik Allah çektirsin.özellikle şelale bana gel diyor.Allah nasb ederse gelirsem sze ulaşmayı düşünüyorum.
abi allah iyiliğini versin yani bu bana yapılırmı .Bu zalim şehir İstanbulda boğulurken sen cık şelale sarı sis duman çek biz burda kek gibi duralım.Ah şu krız etti keriz hic bi yere gidemeyz.Ellerne sağlik Allah çektirsin.özellikle şelale bana gel diyor.Allah nasb ederse gelirsem sze ulaşmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim öncelikle beğeninize..
Bende 2005 yılına kadar istbl kahrı çektim ve kaçtım sonunda ;D
Kriz bizde'de var ama ben oralara yakınım;o nedenle ulaşmam kolay oluyor
Teşekkür ederim samimiyetinize..
İsminizi yazmamışsınız portfolyonuza;bu sebepden dolayı isminiz ile hitap edemiyorum;kusura bakmayınız.
Benim yaşım;45;46'ya doğru gidiyor
Bu tarafa yolunuz düşer ise beklerim;sizlere eşlik ederim..
tlf'um:5383817701;bellimi olur belki yolunuz düşer..
[attachment=1]
Bunu'da taşların üzerine yatarak fotoğrafladım;size armağan olsun
Teşekkür ederim orhan bey;bu sabah beşte kalkıp gittim ormanlara sırf gün doğumunda manzara kareleri almak için ama malesef güneş on dakika yüzünü gösterdi ;D
Bu günkü samandere şelalesi ve sinekli yaylası gezilerinde;feroza'm..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Ve akabinde banyoyu hak etti ;D