Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,903

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Eline,deklanşörüne saglık Cevdet bey...

Ercovada sonbahar daha fazla hissediliyordu..

Araç sürdügüm için..birde makinam yanımda degildi.Çekemedim.

Ama Zerrin hanım bol bol sonbahar fotografı çekti..

benim şansıma 8 kare...biride Vahşi cazibe "mantar "..

[attachment=1]

Fotoğraflar muhteşem,ellerinize sağlık

Aman;cazibesine kapılmayalım ;D
Güzel geçmiştir inşallah;ercova..

Cevdet Bey ..son kareler harika..sonbahar tam zamanı...elinize sağlık...ben bu hafta sonu farklı bir coğrafyadaydım...

[attachment=1]

[attachment=2]

Teşekkür ederim orhan bey bu güzelliklerle portfolyoma katkıda bulunmanızdan dolayı..
Ülkemizin tüm coğrafyasında kendine has güzellikleri;bizlerde buradan denize olan hayranlığımız var;manzara nefis görünüyor;şu an sabahın ayazında işe gidiyoruz;sizler denizin keyfini çıkartıyorsunuz ;D
Selamlar..

Selam gezenbilir dostları.
Bayram tatilini fırsat bilerek kendime 100 km'lik bir gezi fırsatı verdim
İstikamet Bolu üzeri kartalkaya'nın(kartal otel)kimsenin araç ile gitmediği zor yollardan bir kaç manzara..
Bu arada 14 yaşındaki oğlum'a direksiyonu verdim;çokta başarılı bir offroad çıkarttı ;D
Bana göre en genç offroad'çı Hasan ile başlayayım. ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3] Adım adım zirve;kapalı yolu açma anı[attachment=4][attachment=5]

Devam'ı.[attachment=1]Bu arada Seben gölü gün batımı manzarasını kaçırmamak gerek;tüm soğuk havaya rağmen..[attachment=2][attachment=3]Ay ve hizasından geçen uçağı pas geçmek olmaz'dı ;D[attachment=4][attachment=5]

cevdet bey elinize sağlık bu arada da bayramınız gecmiş olsada müarek olsun iyigezi olmuş .allah daha güzey gezmeler nasib etsin oğlunuzla beraber.iyi fotoğraflar ve iyi gezmeler.gercekten cok iyi zamanlama olmuş.fotoğraflar soğuda zoru da unutturur.

işlerin yoğunluğumu desem, bilgisayar karşısına oturmaktan sıkıldım mı desem...inanın bilemiyorum Cevdet Bey..
Yaklaşım 2 aydır çok sık girmiyorum nete..
iyisinizdir umarım..
Ay ve hizasından geçen uçak görüntüsünü gerçekten müthiş yakalamışsınız..
Diğer kareleriniz de her zaman olduğu gibi muhteşem..Bu arada genç offroad cumuz, yani oğlunuz Hasan'a da sevgilerimle..