selay80 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 13 Mar 2010 #17 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) fotoğraflar bir harika özellikle yedigöller fotoğraflarını çok beğendim.ellerinize sağlık...
Ynt: Kişisel galeri (cevdet) fotoğraflar bir harika özellikle yedigöller fotoğraflarını çok beğendim.ellerinize sağlık...
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 13 Mar 2010 #18 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) selda hanım,teşekkür ederim beğeninize. saygılar.
80 Kamp II Mesajlar 254 Tepkime Puanı 4 14 Mar 2010 #19 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) Çok güzel elinize sağlık, Bolu ve çevresinden daha bol foto bekliyoruz... Selamlar
Ynt: Kişisel galeri (cevdet) Çok güzel elinize sağlık, Bolu ve çevresinden daha bol foto bekliyoruz... Selamlar
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 14 Mar 2010 #20 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) 80' Alıntı: Çok güzel elinize sağlık, Bolu ve çevresinden daha bol foto bekliyoruz... Selamlar Genişletmek için tıkla ... Beğeninize teşekkür ederim..
Ynt: Kişisel galeri (cevdet) 80' Alıntı: Çok güzel elinize sağlık, Bolu ve çevresinden daha bol foto bekliyoruz... Selamlar Genişletmek için tıkla ... Beğeninize teşekkür ederim..
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 14 Mar 2010 #21 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Birazcık'da yakın çekim :
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 16 Mar 2010 #22 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Birazda çiçekler..
seco7 s e c o Mesajlar 382 Tepkime Puanı 2 Yer Antalya 17 Mar 2010 #23 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) koroglu1414' Alıntı: tabikide.. makıinam nikon d60 kullandığım lens 18-55mm kit lens artı tamron 70-300mm lens kullanıyorum. fotoğraflarım şu an sizi yanıltıyor olabilir açıkçası,işlemden geçiriyorum çekim sonrası.. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten çok güzel fotoğraflar,elinize sağlık.Ne tür işlemden geçiriyorsunuz çekim sonrası,paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler...
Ynt: Kişisel galeri (cevdet) koroglu1414' Alıntı: tabikide.. makıinam nikon d60 kullandığım lens 18-55mm kit lens artı tamron 70-300mm lens kullanıyorum. fotoğraflarım şu an sizi yanıltıyor olabilir açıkçası,işlemden geçiriyorum çekim sonrası.. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten çok güzel fotoğraflar,elinize sağlık.Ne tür işlemden geçiriyorsunuz çekim sonrası,paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler...
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 17 Mar 2010 #24 Ynt: Kişisel galeri (cevdet) seco7' Alıntı: Gerçekten çok güzel fotoğraflar,elinize sağlık.Ne tür işlemden geçiriyorsunuz çekim sonrası,paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... tabikide,seve seve paylaşırım elimden geldiği kadarı ile.. fotoğraflarımı çekerken raw formatında çekiyorum,dynamic photo hdr proğramında jpeg çevrimini yaptıktan sonra photoScape veya Photofiltre proğramında keskinlik veya kontras ayarları,boyutlandırma sonrası seyirlere sunuyorum selamlar..
Ynt: Kişisel galeri (cevdet) seco7' Alıntı: Gerçekten çok güzel fotoğraflar,elinize sağlık.Ne tür işlemden geçiriyorsunuz çekim sonrası,paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... tabikide,seve seve paylaşırım elimden geldiği kadarı ile.. fotoğraflarımı çekerken raw formatında çekiyorum,dynamic photo hdr proğramında jpeg çevrimini yaptıktan sonra photoScape veya Photofiltre proğramında keskinlik veya kontras ayarları,boyutlandırma sonrası seyirlere sunuyorum selamlar..
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 17 Mar 2010 #25 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) ilkbahar çiçekleri.
PajeroCat LET NATURE BE YOUR TEACHER Mesajlar 1,243 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 18 Mar 2010 #26 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Papatyalara da bittim.. Ruhunuza, gözünüze, emeğinize sağlık Cevdet bey..
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Papatyalara da bittim.. Ruhunuza, gözünüze, emeğinize sağlık Cevdet bey..
T tolgaturk Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 1 21 Mar 2010 #27 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Bayıldım.
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 22 Mar 2010 #28 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) PajeroCat' Alıntı: Papatyalara da bittim.. Ruhunuza, gözünüze, emeğinize sağlık Cevdet bey.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğeninize..
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) PajeroCat' Alıntı: Papatyalara da bittim.. Ruhunuza, gözünüze, emeğinize sağlık Cevdet bey.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğeninize..
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 22 Mar 2010 #29 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) tolgaturk' Alıntı: Bayıldım. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim..
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) tolgaturk' Alıntı: Bayıldım. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim..
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 22 Mar 2010 #30 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) mavi çiğdemlerden..
seco7 s e c o Mesajlar 382 Tepkime Puanı 2 Yer Antalya 23 Mar 2010 #31 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) süper,süper.Elinize sağlık
koroglu1414 Zirve Mesajlar 1,590 Tepkime Puanı 3 Yer Bolu/Seben 23 Mar 2010 #32 Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) seco7' Alıntı: süper,süper.Elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğeni ve ziyaretinize..
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) seco7' Alıntı: süper,süper.Elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim beğeni ve ziyaretinize..