koroglu1414
Zirve
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
çoban ve köpeği.
çoban ve köpeği.
gezgen' Alıntı:Çok güzeller..Eline sağlık acaba 18-200 yerine 70-300 mü alsam?![]()
nikon d60 için 70-300 makro lens çok uygun, kuş fotoğraflanmayacak ise kit lens ile birlikte yeterli diye düşünüyorum.gezgen' Alıntı:Merhaba Cevdet bey;
Galerimdeki resimler D60 ve 18-55 kit lensle çekildi manipule edilmediler.Zoom için yeni bir lens 18-200 veya yeni bir 20 veya 26x optik zoomlu (p 100 veya sony dsc hx 1 gibi) yeni bir makine düşünüyorum.18-200 için çok farklı şeyler söyleniyor ama çoğunlukla keskinlikten feragat et yönünde.Ama çokda genel kıllanımlık bir lens.Şimdilik bilemiyorum.ama önce yüksek zoomlu bir kompakt daha sonrada d60 için keskin bi lens ağırlıklı düşüncem.Selamlar.
koroglu1414' Alıntı:Abant zirvelerinde ve yaylalarında,bu gün..
tayfun bey teşekkürler ediyorum beğeni ve yorumunuza..tayfunsozer' Alıntı:Cevdet Bey sürprizlerle dolusunuz.Konunun uzmanı değilim ama, sesizce ve tevazu ile koyduğunuz fotoğraflarınız beni sarsıyor.Ruhumun en derinliklerine nüfuz ediyor.
4005- Havada rutubet kokusu, var başım bulutlara değdi deyecek ve güneş bulutların silüetini toprağa nakşediyor.(Nazım Hikmet'in Balabanın tabloları için hissettiklerini şimdi anlıyorum.)
4007-Gözlerime inanamıyorum .Derinlik duygusu muhteşem.Adeta üç boyutlu bir V.Van Gogh.
Fotoğraflar ve Sanatınız önüne saygı ile eğiliyorum.
Tayfun Sözer
teşekkürler niyazi bey,selam ve saygılar..sisdagili61' Alıntı:Merhaba Cevdet bey.
Ellerinize ve emeğinize sağlık teşekkür ederim.
Kalın sağlıkla.
teşekkürlerimle..gezgen' Alıntı:cevdet bey çulluklar harikaTebrikler.