Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,229
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

çoban ve köpeği.

DSC_3130.jpg

DSC_3115-crop.jpg

Etiketler

Çok güzeller..Eline sağlık acaba 18-200 yerine 70-300 mü alsam? :smiley:

gezgen' Alıntı:
Çok güzeller..Eline sağlık acaba 18-200 yerine 70-300 mü alsam? :smiley:
:smiley:
her lens'in kendine has avantajları var.
ben 200 mm lens kullanmadım,macro çalışmalarında nasıldır acaba ?
teşekkür ederim,selamlar.

Merhaba Cevdet bey;
Galerimdeki resimler D60 ve 18-55 kit lensle çekildi manipule edilmediler.Zoom için yeni bir lens 18-200 veya yeni bir 20 veya 26x optik zoomlu (p 100 veya sony dsc hx 1 gibi) yeni bir makine düşünüyorum.18-200 için çok farklı şeyler söyleniyor ama çoğunlukla keskinlikten feragat et yönünde.Ama çokda genel kıllanımlık bir lens.Şimdilik bilemiyorum.ama önce yüksek zoomlu bir kompakt daha sonrada d60 için keskin bi lens ağırlıklı düşüncem.Selamlar.

gezgen' Alıntı:
Merhaba Cevdet bey;
Galerimdeki resimler D60 ve 18-55 kit lensle çekildi manipule edilmediler.Zoom için yeni bir lens 18-200 veya yeni bir 20 veya 26x optik zoomlu (p 100 veya sony dsc hx 1 gibi) yeni bir makine düşünüyorum.18-200 için çok farklı şeyler söyleniyor ama çoğunlukla keskinlikten feragat et yönünde.Ama çokda genel kıllanımlık bir lens.Şimdilik bilemiyorum.ama önce yüksek zoomlu bir kompakt daha sonrada d60 için keskin bi lens ağırlıklı düşüncem.Selamlar.
nikon d60 için 70-300 makro lens çok uygun, kuş fotoğraflanmayacak ise kit lens ile birlikte yeterli diye düşünüyorum. :smiley:
Panasonic DMC FZ 18 like makinalarda çok amaçlı kullanımlara uygun keskinlikleri de gayet iyi artı fuji lerde kullanışlı..
selamlar..

koroglu1414' Alıntı:
Abant zirvelerinde ve yaylalarında,bu gün..

Cevdet Bey sürprizlerle dolusunuz.Konunun uzmanı değilim ama, sesizce ve tevazu ile koyduğunuz fotoğraflarınız beni sarsıyor.Ruhumun en derinliklerine nüfuz ediyor.

4005- Havada rutubet kokusu, var başım bulutlara değdi deyecek ve güneş bulutların silüetini toprağa nakşediyor.(Nazım Hikmet'in Balabanın tabloları için hissettiklerini şimdi anlıyorum.)

4007-Gözlerime inanamıyorum .Derinlik duygusu muhteşem.Adeta üç boyutlu bir V.Van Gogh.

Fotoğraflar ve Sanatınız önüne saygı ile eğiliyorum.
Tayfun Sözer

gogh7[1].jpg

DSC_4007-cropv[1] - Kopya.jpg

tayfunsozer' Alıntı:
Cevdet Bey sürprizlerle dolusunuz.Konunun uzmanı değilim ama, sesizce ve tevazu ile koyduğunuz fotoğraflarınız beni sarsıyor.Ruhumun en derinliklerine nüfuz ediyor.

4005- Havada rutubet kokusu, var başım bulutlara değdi deyecek ve güneş bulutların silüetini toprağa nakşediyor.(Nazım Hikmet'in Balabanın tabloları için hissettiklerini şimdi anlıyorum.)

4007-Gözlerime inanamıyorum .Derinlik duygusu muhteşem.Adeta üç boyutlu bir V.Van Gogh.

Fotoğraflar ve Sanatınız önüne saygı ile eğiliyorum.
Tayfun Sözer
tayfun bey teşekkürler ediyorum beğeni ve yorumunuza..
saygılar benden..

dün Abant'da gezinirken rastlaştım kendileri ile ,epey bir krop var %70 gibi :smiley:
belli bir mesafeden fazla izin vermiyorlar yaklaşmama :smiley:

DSC_4057.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR