Teşekkür ederim Murat bey,Boloff desteği ile Mudurnuda yaptığımız bir etkinlikti,Aladağlarda"Bolu"yapılan etkinlik'de görülmeğe değerdiPatrolCat' Alıntı:Cevdet bey,
Emeğinize, ruhunuza sağlık..
Herbiri harika ve inanın Karadenizde ki günlerim aklıma geldi Boloff organizasyon fotoğraflarına bakarken..
izmirden, eGemden sevgilerimle..![]()
koroglu1414' Alıntı:Birkaç çalışma..
Teşekkür ederim,bende bu kez görebildim sizin yazdığınızı,belkide sistem kaynaklı bir durum olmuş..lizz' Alıntı:Ben uğramayalı yazmayalı sitede bazı değişiklikler olmuş.Alıntı yapmıştım beğendiğim fotoğrafı gösterebilmek için ama,fotoğraf ortada yok..ama eklendiği tarihten anlarsınız siz benim hangisini kastettiğimi sanırım![]()
Teşekkür ederim ziyaret ve beğeniniz için,ben'de uzun zamandır fotoğraf payşalmamışımlizz' Alıntı:Üstteki fotoğrafa bayıldım..ne zamandır siteye uğramamıştım..ben gelmeyeli 3-4 sayfa kabarmış sayfanız..Antep fotoğraflarınız özellikle kapalıçarşıda çektiğiniz ilk foto etkileyici..Bir de bereket duası fotoğraflarından ilki...siyah beyaz bir başka yapıyor özellikle de portre fotoğraflarını..kar manzaralı fotoğraflar da içimi burdu..karı özlemişim gerçekten![]()
Mudurnu,Esnaf duasındanlizz' Alıntı:Ben uğramayalı yazmayalı sitede bazı değişiklikler olmuş.Alıntı yapmıştım beğendiğim fotoğrafı gösterebilmek için ama,fotoğraf ortada yok..ama eklendiği tarihten anlarsınız siz benim hangisini kastettiğimi sanırım![]()
Panaromik kadrajda çok güzel manzara karesi..gezgen' Alıntı:merhaba Cevdet bey..galerimi bile bulamadım...çok zaman geçmiş 15 kasım 2012 görüyorum sonmesaj..selamlar..