Kişisel Galeri (doğuşlu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğuşlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,116
Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu)

gezgen' Alıntı:
Son mesaj tarihi 28-nisan 2009 olunca ister istemez insan galiba fotoğraf çekmeyi bıraktı diye düşünüyor :D Hani olur ya bi merakla makine alınır bişeyler çekilir eklenir sonrada unutulur veya heves biterya hani bi anlık bi heves derler ya ...anlamışsınızdır umarım.. kötü bi şey değil... yeni çalışmalarınızı bekleriz selamlar. :D :D

Teşekkür ederim.
Bilmediğiniz tek nokta bir hevesle makina alıp sonrasında fotoğraf çekmeyi bırakan maymun iştahlı bir kişi olmayışımdır.
İlk fotoğraf makinamı Savaş Ay dan 1993 yılında aldım (Nikon F3)
İkinci makinamı 1997 yılında Coşkun Aral dan aldım ( Nikon F90 X)
Üçüncü makinam Nikon F5 idi ve yıllarca Bu makina ile çektiğim diaları slayt show yapmaktan büyük keyif aldım.
Dördüncü makinem 2001 yılında aldığım (Nikon D2H) ki burada gördüğünüz kareler bu makine ile çekilmiş karelerdir.
İşlerimin yoğunluğu nedeni ile siteye fotoğraf yükleyemeyişim şu anda hala çalışıyor olduğum Nikon D3X in suçu değildir.
Basının yoğunluğunu size anlatmam biraz uzun olur o yüzden daha müsait bir zamanda umarım bir gezide karşılaşır ve uzun uzun sohbet etme imkanımız olur .
Saygı ve sevgilerimle.
AHMET DOĞUŞLU

Etiketler

elinize ve emeğinize sağlık çok güzel fotograflar çalışmalarınızın devamını diliyorum

cok guzel kareler

bırde her fotografa bır kac kelımelık acıklama yazsanız ıyı olur dıye dusunuyorum

merakta kalıyor ınsan:smiley:

Tebrikler Ahmet bey

bakış açınızla güzel yakalamışsınız..

Aslında hangısını soyleyeyım bılmıyorum:smiley: sanırım ıkıncı saydfa mardın agırlıklı bır tane gol gıbı bır yerde sal uzerındekı ve altındakı suyun aktıgı kareler

birde ilk sayfadaki sislerin içinde diyeyim sutunlar var ruzgarlı bır anda mı cekım yaptınız bır de neresıydı:smiley:

Yer: Yerebatan sarnıcı.Bir klip çekimi sırasında oradaydım ve mekana sis makinası ile sis basmışlardı,sis yere doğru basıldığı ve büyük bir karton yardımıyla yellendiği zaman inanılmaz hoş bir atmosfer oluşur.
Bu da fotoğraf karesine hapsolmayı hak eder ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR