doğuşlu
LAND LOVER
Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu)
Teşekkür ederim.
Bilmediğiniz tek nokta bir hevesle makina alıp sonrasında fotoğraf çekmeyi bırakan maymun iştahlı bir kişi olmayışımdır.
İlk fotoğraf makinamı Savaş Ay dan 1993 yılında aldım (Nikon F3)
İkinci makinamı 1997 yılında Coşkun Aral dan aldım ( Nikon F90 X)
Üçüncü makinam Nikon F5 idi ve yıllarca Bu makina ile çektiğim diaları slayt show yapmaktan büyük keyif aldım.
Dördüncü makinem 2001 yılında aldığım (Nikon D2H) ki burada gördüğünüz kareler bu makine ile çekilmiş karelerdir.
İşlerimin yoğunluğu nedeni ile siteye fotoğraf yükleyemeyişim şu anda hala çalışıyor olduğum Nikon D3X in suçu değildir.
Basının yoğunluğunu size anlatmam biraz uzun olur o yüzden daha müsait bir zamanda umarım bir gezide karşılaşır ve uzun uzun sohbet etme imkanımız olur .
Saygı ve sevgilerimle.
AHMET DOĞUŞLU
gezgen' Alıntı:Son mesaj tarihi 28-nisan 2009 olunca ister istemez insan galiba fotoğraf çekmeyi bıraktı diye düşünüyorHani olur ya bi merakla makine alınır bişeyler çekilir eklenir sonrada unutulur veya heves biterya hani bi anlık bi heves derler ya ...anlamışsınızdır umarım.. kötü bi şey değil... yeni çalışmalarınızı bekleriz selamlar.
![]()
![]()
Teşekkür ederim.
Bilmediğiniz tek nokta bir hevesle makina alıp sonrasında fotoğraf çekmeyi bırakan maymun iştahlı bir kişi olmayışımdır.
İlk fotoğraf makinamı Savaş Ay dan 1993 yılında aldım (Nikon F3)
İkinci makinamı 1997 yılında Coşkun Aral dan aldım ( Nikon F90 X)
Üçüncü makinam Nikon F5 idi ve yıllarca Bu makina ile çektiğim diaları slayt show yapmaktan büyük keyif aldım.
Dördüncü makinem 2001 yılında aldığım (Nikon D2H) ki burada gördüğünüz kareler bu makine ile çekilmiş karelerdir.
İşlerimin yoğunluğu nedeni ile siteye fotoğraf yükleyemeyişim şu anda hala çalışıyor olduğum Nikon D3X in suçu değildir.
Basının yoğunluğunu size anlatmam biraz uzun olur o yüzden daha müsait bir zamanda umarım bir gezide karşılaşır ve uzun uzun sohbet etme imkanımız olur .
Saygı ve sevgilerimle.
AHMET DOĞUŞLU