KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Doğru yoldayım demekki size duygularımı aktarmayı başarmışım. Ama daha çok çalışmam gerek çok
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Asıl eleştrileri bekliyorum.
Işığınız istediğiniz gibi olsun. ( Benimde sıkça kullandığım ışığınız bol olsun terimini uzundur düşünüp duruyorum ışık güzel hoş ama bazı karelerdede az olmasını istiyorsunuz yada öyle gerekiyor. En iyisimi istediğiniz gibi olsun )
Teşekkür ederim ilgi ve alaka için. her karede kadrajmı ve tekniğimi ileri taşımaya çalışıyorum. Sizlerinde beyenilerini sunması üretimlerimize inanıp daha sıkı çalışmamazı sağlıyor. Sizleri daha güzel karelerde buluşturmak ümidiyle.
Fatih bey elinize sağlık fotoğraf tekniğinden anlamam o yönüyle tenkit etmeyeceğim ama her fotoğraf birer görsel şölen. Tebrik ederim. Bizim buralara yolunuz düşerse bizim dağların güzelliklerini resmetmeniz adına ev sahipliği yapmaktan onur duyarım.
Fatih bey elinize sağlık fotoğraf tekniğinden anlamam o yönüyle tenkit etmeyeceğim ama her fotoğraf birer görsel şölen. Tebrik ederim. Bizim buralara yolunuz düşerse bizim dağların güzelliklerini resmetmeniz adına ev sahipliği yapmaktan onur duyarım.
Aman efendim nice üstadlar bu sanata gönül ve hayatlarını adayan sanatçılar varken. Fotoğraf serüvenüne yeni başlamış benmi ? Genede yorumunuz ve davetiniz için teşekkür ederim. Yolumuz düşerse elbette.
doktor_33_01' Alıntı:
Merakla bekliyor ve heyecanla takip ediyoruz...
Saygılar
karelerin hepsi birbirinden güzel. gerçekten tebrik ederim. çok hoş karelere yakalamişsiniz. çerçeveler daha ilgi çekici hale getirmiş.. yanlış anlasilmasin fotoğraflarınızda imzanıza rastlamadim yada gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama hiç görmedim. bütün yorumlarıda okuyamadim..
iyi çalişmalar. devamını bekliyoruz fatih (yorumların hepsini okuyamadim ya o kadar çokki ))