Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,512
Ynt: Kişisel Galeri Libya (Sedat)

Bunlarda bugün arazide çektiklerim

DSC08885.jpg

DSC08893.jpg

Etiketler

evet öyle yaptı haylaz. aslında anneside yanındaydı ama resmi cekene kadar uzaklaştı.
kumların olduğu fotoda, arka tepelerde de öndeki gibi dalgalar var. fotoğrafın orjinalinde çok güzel görünüyordu ama küçüktünce dalgalar kayboldu.

kumullar harika :smiley: her geçen gün azalıyor :( ama içinde muhteşem ekosistemler barındıran,dünyanın tükenen kaynaklarından..

Kumları içinde hayat bulan güzellikler.

Bu çiçekler sahara çölündeki kampımızda, benim odamın önündeler. Geçen hafta yoktular orda.

DSC08984_2.jpg

DSC08995_2.jpg

DSC09002_2.jpg

Fotoğrafçılık konusunda, özellikle makro da pek iyi değilim ama idare edin beni lütfen. Kumların içinde bu çiçekleri görünce paylaşmak istedim.

Sedat, senin diyarlara bahar gelmiş, biz ise hala kışı yaşıyoruz, dün bembeyaz bir Ankara'ya kalktık :D

Çok geç farkettiğim bir galeri oldu, çok özür dilerim.
Bir çoğu belgesel niteliğinde. Emeklerine sağlık.

Uzun zamandır burada fotoğraf çekmedim.
Eskileri kurcalayınca bu izleri buldum. Bakalım beğenecekmisiniz?

DSC08740.jpg

Ynt: Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

Pek de yakışıklı olmayan bu arkadaşla bugün arazide karşılaştık. Bizi görünce saklanmaya çalıştıysada, kameraya yakalandı.
Kertenkelegillerden ama ne tür bir canlı olduğunu bilmiyorum. Yaklaşık 45-50 cm boyundaydı, kuyruk hariç. Kuyruk ile beraber sanırım 80-90 cm olur diye tahmin ediyorum.

DSC00705.JPG

DSC00709.JPG

Ynt: Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

Yukarıdaki arkadaşın kuzeni :D

[attachment=1]

Çölde çalışan insanlar

[attachment=2]

[attachment=3]

Çalışma sahası

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC03152.jpg

DSC03276.jpg

DSC03274.jpg

DSC03156.jpg

DSC03129.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR