KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar,
Balkonumuza gelen o kumrular eşim eline doldurduğu yemleri yerlerdi.Bazan ceviz veya fındık kırıp onlara ikram ederdik.Suları zaten hep vardı.
İnanın o kumruları Çanakkale'de özlüyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Serkan ankara da bu kumruların renkleri biraz daha kızıla çalan bir türü daha var bilhassa fotoğraflarını çektiğin kale hamamönü ulucanlar bölgesinde çok olur bu kumrulardan biraz daha ufak mutlaka görmüşsündür insanlara daha yakın yuva yeri seçmez çok açılmayan pencere önüne bile iki çöp taşıyıp yuva yapardı tedirgin olmasınlar diye pencere bile açmazdık sabahları kendine has sesleri ile uyandırırlardı bizi ekmek yemek artıklarını koyardık bahçenin bir köşesine çokta cesurlar güvercinleri şerçeleri yeme yanaştırmazlardı hep çift dolaşırlar güzel hayvanlar
Ömer Abi, Kumrular gerçekten saygıyı hak eden kuşlar, sürekli eşleriyle beraberler ve tek eşliler, eğer eşi ölecek olursa, hayatının geri kalanını başka bir kuşla geçirmezmiş.
Böyle tek eşli kuşlardan bir de Angıt'ı biliyorum, bir de Kara Akbaba, mutlaka daha bir çok tür vardır.
Bir gün eski mahallenizi ziyarete gidelim Ömer Abi, şöyle bir turlarız, bende fotoğraf çekerim.
Merhabalar,
Balkonumuza gelen o kumrular eşim eline doldurduğu yemleri yerlerdi.Bazan ceviz veya fındık kırıp onlara ikram ederdik.Suları zaten hep vardı.
İnanın o kumruları Çanakkale'de özlüyorum.
Ömer Abi, Kumrular gerçekten saygıyı hak eden kuşlar, sürekli eşleriyle beraberler ve tek eşliler, eğer eşi ölecek olursa, hayatının geri kalanını başka bir kuşla geçirmezmiş.
Böyle tek eşli kuşlardan bir de Angıt'ı biliyorum, bir de Kara Akbaba, mutlaka daha bir çok tür vardır.
Bir gün eski mahallenizi ziyarete gidelim Ömer Abi, şöyle bir turlarız, bende fotoğraf çekerim.
Merhabalar,
Küçücük fakat güzel bir balkonumuz vardı, hemen önümüzde balkondan toplayabildiğimiz çok güzel bir siyah erik yanında kara vebeyaz dut olan bir yerdi.O ağaçlarda bir sürü kuş vardı fakat kumrular bir başkaydı.Hergün sularını tazelerdik hemde kendi içtiğimiz sudan koyardık.
Bir ay önce gittim bir baktımki bizim erik ağacını birisi kesmiş kızdım ama nafile.
Tabi buraların güzellikleride tartışılmaz burayıda çok seviyorum fakat Küçükyalı bir başkaydı, belkide kendi evimizin olması nedeniyleydi.Malum 20 şer senelik çalışma toplam 40 senelik birikim eder.