Kişisel galeri (yaybek) Yusuf Aybek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,915
Ynt: Kişisel galeri (yaybek) Yusuf Aybek

Hakkı bey bana pek düşmez size tavsiyede bulunmak zira forumda çok değerli bu işi bilen üstadlar var,ben hobi olarak yapıyorum bu işi,size kendi makinamı tanıtayım bende Canon 400D var batterygrip'li 18x55,70x210 ve 50mm 1.8 diyafram 3 adet objektifim var ayrıca yardımcı birkaç malzeme daha var,bana yetiyor sizinde en az benzeri bir makinaya ihtiyacınız var gerçi fotoğrafı makina çeker ama birazda görmek lazım görmeyi bilirseniz küçük kompact makinalarda çokca işinizi görür,kalın sağlıcakla.

Etiketler

saolun yusuf bey
dediğiniz gibi iş oarmakta bitiyo
tavsiyeler için teşekkürler

Yusuf bey ellerinize sağlık, karavan imalatında olduğu gibi fotoğraf çekiminde de çok iyi iş çıkartmışsınız, ben özellikle 4.(balıkçılar),6.(kuş yemi satan teyze),7.(çocuklar) ve son fotoğrafınızı çok beğendim, son fotoğraftaki ebabil söylediğiniz gibi çok hızlı ve silüeti bile çok güzellik katmış fotoğrafa.
Yeni fotoğraflarda görüşmek üzere selamlar...

Bir de reklam yapayım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27052.msg227301#msg227301

bunlarda benim fotolarım...

Savaş bey sizin verdiğiniz linkden fotoğraflarınıza baktım benim çektiklerimin lafı bile olmaz sizin fotoğraflarınızın yanında ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzeller.

eftaLYa' Alıntı:
Karavan yapımındaki marifetinizi keyifle izlemiştim. Anlaşılan o ki fotoğraflarınızı da aynı keyifle izleyeceğiz :smiley:

Esra hanım fotoğraf çekmeği çok seviyorum ama o kadar dolu biriyimki fotoğraf için yola çıkamıyorum,kafamı toplayıp zaman ayırıp sadece fotoğraf için çıkabilsem evden sanırım güzel 3-5 kare çekeceğim,neyse karavan bitti bundan sonra Memleketimin güzelliklerini gezerken aynı zamandada fotoğraflarız.İlginiz için teşekkürler.

Gökceada'ya giderken.

_MG_0802.jpg

_MG_0808.jpg

_MG_0816.jpg

_MG_0813.jpg

_MG_0803.jpg

Bu güzel fotoğrafları bir de Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yükleyip, paylaşsanız puan da verebiliriz. ;)

http://gezenbilir.com/galeri/

Emine hanım puan düşüncesi ile çekmedim ada'ya giderken denk geldi naçizane 3-5 kare çektim onuda buradaki değerli dostlarla paylaşayım dedim,beğenmeniz beni memnun etti bu bana yeter ilginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar bir hevesle aldığım ve kullanmadığım Canon 430EX flaşımı satmak istiyorum 14.12.2006 senesinde Metro fotoğrafcılık'tan aldım bu güne kadar hiç kullanılmadı desem yeridir en fazla 100 kere flaş çakmıştır sıfırdan farksızdır ve çizik dahi yoktur paketinde olduğu gibi duruyor tüm parçaları tam ve pırıl pırıl,ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum sıfır fiyatları 500-600 arası deniyor benim flaşım sıfırdan farksızdır ihtiyacı olan dostlar varsa fiyatta yardımcı olurum

Yusuf aybek 0532 6785060----0505 3852540

Çok teşekkürler Gonca hanım beğenmeniz beni mutlu etti aslında bu bölüme ve fotoğrafa çok fazla zaman ayıramıyorum bu aralar şu işleri yoluna bir koyalım sizlerin tecrübelerinizden çokca faydalanmak istiyorum.

Telekkürler Turgut bey beğenmenize sevindim,naçizane 3-5 kare çekmiştik artık yoğunluktan zaman ayıramıyorum fotoğraf çekmeye umarım işlerimiz yoluna girerde yeniden dönerim bu sayfalara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR