Kitaplarımı Bağışlamak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yucel3334 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,012

yucel3334

Kamp I
Yer
istanbul
elimizde bulunan okuduğumz kitapları bağışlamak istiyoruz roman ve inceleme araştırma türlerinden yardımcı olcak arkadaş varsa mail atsın yucel3334@hotmail.com gerçi google geldi mertlik bozuldu özet yetyo miilete ;)

Etiketler

Ynt: Kitaplarımı Bağışlamak İstiyorum

içerik olarak inceleme araştırma roman klasik lerden var karışık yani okumak isteyipte durumu olamayanlara belki bir faydası olur kıyıp çöpe atamıyorumda

TNT Kitap Toplama Kampanyasına da bağışlayabilirsiniz.

"TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no’lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz olarak teslim alıyor. Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları toplanıyor. Bu kitaplar daha sonra TNT Ekspres Türkiye çalışanları tarafından gönüllü olarak tasnif ediliyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan kitaplar, gidecekleri okulların önceliklerine ve ihtiyaçlarına göre ayrılıyor. TNT Ekspres TIR’larına yüklenen yüzbinlerce kitap yeni sahiplerine teslim edilmek için yola çıkıyor."

tşk seval hanım yardımcı oldunu z ararım şimdi insanın içi rahat etmiyor ülkemizdeki insan ların eğitim durumu ve bunların getirdiği sonuçlar ortada malum...

kardeşim çok tşk ederim ihtiyacım olabilir çünkü kitaplar ilk ve orta dereceli çocukların seviyesinde deil tnt grubu belkide almıcak varsa bi alternatifin hemen yollarım

Serkan Bey,
Bence önce kendi içimizde halledelim. Eğer kitap içerikleri sizin için uygunsa bence siz alın derim.
Ben de 6. sınıf konu anlatımlı test kitapları var, ben de onları verecek bir yer arıyorum :smiley:

ben universitedeyim biliyorsunuz okulda bursla okuyan kitap almaya maddi durumu yetmeyen ogrencilerime veririm diye dusunmustum. gerekirse onlarla paylasma adina sizlere yardimci olabilirim. zaten kitap atilmaz paylasilir sizi takdir ediyorum... :smiley:

serkan arakadaşım ben istanbuldayım bana kargo adresi ver yollarım sana sen orada halledersin olayı
adresi mail at bana .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler