Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi (27 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,554
Ynt: Kızkalesi, Cennet, Cehennem, Göksu Deltası, Taşucu Gezisi (27 Eylül 2009)

11 ekimde tarsus barajında mersin motor klübünün etkinlikleri var mersinden tuğrul,ali,hakan,ben hep orada olacağız müsait olursanız buyrun gelin hem güzel bir gün geçirir hem sohbet eder hemde kış için şimdiden rotalar çizeriz malumunuz ünv.bitti ve şubatta askerim çok gezmem lazım ;D

Etiketler

ERLER' Alıntı:
11 ekimde tarsus barajında mersin motor klübünün etkinlikleri var mersinden tuğrul,ali,hakan,ben hep orada olacağız müsait olursanız buyrun gelin hem güzel bir gün geçirir hem sohbet eder hemde kış için şimdiden rotalar çizeriz malumunuz ünv.bitti ve şubatta askerim çok gezmem lazım ;D

Hayırlı olsun bilmiyordum Bizim Yusufta okulu bitirdi Şubat için karar aldırmış

Benim araba henüz çıkmadı. Birde asvaltyol benim arabayı bozar ;D Bakalım şu aralar Düzce için plan yapıyorum büyük ihtimalle 17 Ekim de olacak gezi

acemi80' Alıntı:
Hayırlı olsun bilmiyordum Bizim Yusufta okulu bitirdi Şubat için karar aldırmış

Benim araba henüz çıkmadı. Birde asvaltyol benim arabayı bozar ;D Bakalım şu aralar Düzce için plan yapıyorum büyük ihtimalle 17 Ekim de olacak gezi

Ooo tamam öyleyse yusufla bir gitcez askere ;D iimiş asker kınamızı dağda yaparız ;D 17 ekimde dediğiniz gezi ne tarafa olacak hocam

ERLER' Alıntı:
Ooo tamam öyleyse yusufla bir gitcez askere ;D iimiş asker kınamızı dağda yaparız ;D 17 ekimde dediğiniz gezi ne tarafa olacak hocam

Bolu Düzce taraflarında konuşma safhasındayız. Kamplı bir gezi olacak Land Rover gurubumuz vardı yazıştığımız. Ankara ve İstanbuldan onlarla Büyük ihtimalle Sülüklügöl olur

Ben uçakla gidip onlara katılacağım

Çok keyifli olur eminim iyieğlenceler hocam size en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

ERLER' Alıntı:
Çok keyifli olur eminim iyieğlenceler hocam size en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Saol Fatih yarın Ali (Alihay) burada olacakmış Mustafa beyde bir şeyler yapalım demiş belki ufak çaplı rota keşif gezisi yapabiliriz

acemi80' Alıntı:
Saol Fatih yarın Ali (Alihay) burada olacakmış Mustafa beyde bir şeyler yapalım demiş belki ufak çaplı rota keşif gezisi yapabiliriz

çok güzel olur fırsatım olsa bende takılırdım arkanıza çokta güzel olurdu ama üzüldüm şimdi

ERLER' Alıntı:
çok güzel olur fırsatım olsa bende takılırdım arkanıza çokta güzel olurdu ama üzüldüm şimdi

Vakit geçmiş sayılmaz Alide Mersinden gelmedi henüz yarın gelecek Müsaitsen gelebilirsin çok iyi olur

Valla Mete hocam ben rahat duramıycam anlaşılan ama belli olur ögleden sonra babamın bir av programı var gitmezse gelirim ben sana telden bildiririm

ERLER' Alıntı:
Valla Mete hocam ben rahat duramıycam anlaşılan ama belli olur ögleden sonra babamın bir av programı var gitmezse gelirim ben sana telden bildiririm

Ve hatta ali ile haberleşip onunlada gelebilirsin o daha kolay olur senin için

Haklısın Mete hocam ama orda kalma işi için kimseye yük olmak istemem ondan dolayı pazar günü daha uygun olmazmı

ERLER' Alıntı:
Haklısın Mete hocam ama orda kalma işi için kimseye yük olmak istemem ondan dolayı pazar günü daha uygun olmazmı

Bişeyler ayarlarız, sen nasıl rahat edersen ona göre plan yap

acemi80' Alıntı:
Bişeyler ayarlarız, sen nasıl rahat edersen ona göre plan yap

Evet hocam öğleden sonra babamın programına göre haber vereceğim size görüşmek üzere umarım gitmez ;D

ERLER' Alıntı:
Evet hocam öğleden sonra babamın programına göre haber vereceğim size görüşmek üzere umarım gitmez ;D

Tamam. Görüşürüz

mete hocam daha yeni gördüm mesajını çok sağolasın evet seninde dediğin gibi aramıza bir üye daha katıldı zaten o yollara alışkın annesi 6 aylık hamileydi zorkuna geldiğimizde şimdi yakın zamanda gözleriylede görecek oraları. sizleride buralara bekleriz en kısa zamanda valla yoksa arabalar paslanacak.

hakan meydan' Alıntı:
mete hocam daha yeni gördüm mesajını çok sağolasın evet seninde dediğin gibi aramıza bir üye daha katıldı zaten o yollara alışkın annesi 6 aylık hamileydi zorkuna geldiğimizde şimdi yakın zamanda gözleriylede görecek oraları. sizleride buralara bekleriz en kısa zamanda valla yoksa arabalar paslanacak.

Doğru söylüyorsun gerçi ben dağdan inmiyorum ama bir araya gelmek güzel.
Hanımları yormayacak sıkıntı yaratmayacak bir rota plan yapmamız lazım geçen seferde çok yormuşsunuz anladığım kadarı ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR