KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Zaman zaman klasik araçlarla ilgil konu başlıkları açılmakta ancak bu konular sanırım Off road altındaki 'garaj' veya yine Of road altındaki marka başlıklarında yapılmakta. Hal böyle oluncada kalabalık olan Off road konularının arasında kaybolmakta ve konulara tekrar ulaşım zor olmaktadır.
Uyelerimizin arasında birçok klasik araç hayranının olduğu da göz bulundurulduğunda, bu konuya ait bağımsız bir başlığın açılmasının faydalı olacağı kanaatindeyim.
Yaş 49
Dolayısıyla çocukluk ve gençlik yıllarım eski Amerikanlar dönemine denk geliyor
O araçların kokularını bile özlüyorum
Araba kullanmaya 12 yaşımdayken babamın full otomatik 1962 model Pontıac Tempest modeli arabasıyla başladım
O araçların hayatımızdan çekilmesini hep büyük bir kayıp olarak gördüm
Bugün evimde yıllardır biriktirdiğim bir model araba koleksiyonum var, bunların % 80'i bu tür klasik arabalardan oluşuyor
Oğlumun odasında iki duvarın tamamı raf ve bu raflar tamamen bu arabalara ait ve 300' e yakın arabam var
Onlar benim için çocuklarım kadar değerli diyebilirim, eve geldiğim zaman ilk olarak o odaya girerim ve bir kaç dakika onları seyreder daha sonra diğer işlerime bakarım
Bazen onlarla konuştuğum bile oluyor deli gibi
Sözün özü tam bir klasik sevdalısıyım, böyle bir başlığın açılmasını gönülden destekliyorum
Teşekkürler
57 Chevy aşkımdır, sevdamdır, huzurum mutluluğumdur benim
Keşke bu günlerde hala kullanıyor olabilseydik
Klasik otomobil satışı ve kiralama hizmeti veren bazı firmalar varya hani, bazen içimden öyle bir heves geliyor ki, kirala bir 57 sabahtan akşama doyasıya kanasıya gez dolaş
Yapsam mı acaba?
57 Chevy aşkımdır, sevdamdır, huzurum mutluluğumdur benim
Keşke bu günlerde hala kullanıyor olabilseydik
Klasik otomobil satışı ve kiralama hizmeti veren bazı firmalar varya hani, bazen içimden öyle bir heves geliyor ki, kirala bir 57 sabahtan akşama doyasıya kanasıya gez dolaş
Yapsam mı acaba?