klima komprasörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,542

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
ben bu araçla ne yapacağım bilmiyorum :'( şimdi beyin sıkıntısı yanıda birde klima kompresörüde çıktı başıma 1997 2,2 motor benzinli araç için hem beyin hem klima kompresörü için uygun bulunabilecek yerlerle ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var konuyla ilgisi ve bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim...

Etiketler
Ynt: klima komprasörü

Klima komprosörü olarak 05559686005 Mehmet arayın yardımcı olacaktır.

Beyin için parça kodunu verirseniz yardımcı olabiliriz.

ilginize teşekkür ederim mehmet beyle irtibata geçtim..... beyin ile ilgili bir kod veremiyorum çünki üzerindeki yazılar sökülmüş sadece verebileceklerim bendekinin sıemens oldugu 1997 model 2,2 benzinli oldugu ve şase nosunun xx22xe ile başlıyan oldugudur,bundan ötesi bendede yok beynide söküp gönderemiyorum bu sefer araç bağlanıyor....sıkıntım kalkışta araç kalkmıyor 3 5 sn sonra(aragazından)toparlıyor ama bu rampa ve yokuşlarda ızdırap haline dönüyor bulundugum yerde bir beyinci bulmuştum alıp inceledikden sonra çok kurcalanmış değişmesi lazım demişti..

Aracın tam kodunu verirseniz yada özelden sasi numarasını yardımcı olacak arkadaş var.
Motor kodunu ve aracın şanzıman durumunu verirseniz (oto / manuel) sanzıman kodu olursa süper olur.

araç manuel şansıman şasi noxx22xe25014248 şimdiden teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri