Klima sorunu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taylan67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,762

taylan67

Ana Kamp
slm aranıza yeni katıldım..Jeep konusundan deneyimli arkadaşlarıma birşey sormak istiyorum..klima soğuk üflemiyordu bende klimacıya gittim kllimanın gazı bittiğini söledi ve klimaya gaz bastı..ama araba yinede soğuk üflemedi ve elektirkle ilgilibi arızası oldugunu sölediler.araba klimaya geçmiomuş bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.....

Etiketler
Ynt: Klima sorunu?

Klimaya gaz basma işini yapmadan önce kaçak kontrolü yaptılarmı acaba?? bende bugün gaz bastırdım daha ama kaçak kontrolu yapıldı klimayı devreye sokan bir müşür var ordan kaçak tespit edildi o müşürü değişip oyle gaz basıldı.O müşür ü ( adı nedir tam bilmiyorum) bir baktırın isterseniz bide kaçak kontrolü yaptırın

Klima devreye girmiyorsa sorun ( üzülerek söylüyorum ) büyük ihtimalle klima kompresöründedir. Yüksek devirde klima açarsak bu sorun olabiliyor. Kompresör değişirse masrafı büyük olacaktır...

öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkürler.sorunu bulduk sorun klima kompresöründenmiş bunun daha önce tamirini yaptırmış veya deiştirmiş olan varsa bana adres verebilrmisiniz?

taylan67' Alıntı:
öncelikle cvp verdiğiniz için teşekkürler.sorunu bulduk sorun klima kompresöründenmiş bunun daha önce tamirini yaptırmış veya deiştirmiş olan varsa bana adres verebilrmisiniz?

ZJ de değil ama honda accordumda değiştirmiştim. Çıkmaları 400 500 civarı olması lazım. 0 alacaksanız 2 milyara yakındı fiyatı

Klima kompresörlerinin tamiri de mümkünmüş.Bence önce onu yaptırmaya çalışin.
Saygılar

Ankarada klima kompresörünü tamir edenler varmış ankaraya gidip orada tamir ettircem...

Forumda gezerken klima ile ilgili yazılara rastladım.benimde klima ile bir sıkıntım var. araç 1999 grand cherokee 4.7. klima sıcakta çalıştırdığımda orta ve şoför tarafından sıcak yolcu tarafından soğuk hava geliyor. başına benzer bir olay gelen var mı? Saygılar.

Sizin sorununuz umarim yaniliyorumdur fakat klape olarak gozukuyor ya klape motoru bozuk yada klapelerden birisi kirik, kronik bir problem ne yazikki bnmde basima geldi 2-3 gun oluyor halledeli ve ne yazikki masrafli bir is...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR