Km Göstergesi Çalışmıyor!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suziki jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,136

suziki jimny

çok okuyan değil gezenbilir..!
Yer
Istanbul
Selamlar, 93 ZJ5 in KM saati çalışmıyor, yani hızımı göremiyorum. Altdaki anlık sayaç da kafasına gore bazen çalışıyor bazen olduğu yerde sayıyor.. Nerke kıme ne kadara yaptırabılırım yardım rıca ederım?

Yada bısıkletlerde olduğu gıbı hızımı gösterecek ucuz yollu bır ıcat yokmudur guzelım memleketımde?
teşekkürler,

Etiketler
Ynt: Km Göstergesi Çalışmıyor!!

hocam icat kolay. android bir telefon varsa, yandex maps yüklüyorsun, gps i açıyorsun , haritaları da wifi üzerinden kopyalıyorsun sürekli heryere zoom yaparak, gezerken zaten hızını gösteriyor. yada paralı navigasyon programları yada navigasyon cihazları işinizi görür.

Topkapı da sanayi de km/h ciler var. Behram ustadır orada en iyisi. Çatlaktır ama işini iyi yapar. Eğer km/h teli koymadıysa 80 tl civarı alır. Koptuysa kayalar da satılıyor. Ama bence önce Behram ustaya gidin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araba grand cherokee burak bey ucuz land degil hakiki amerikan V8 anlayamazsiniz :smiley: birden hizlanir kaca ciktigini bilemezsin :smiley:

Zj yi kaçırmışım kusura bakmayın. Ana Behram usta nın işi km/h. Araç yada model ayırt etmeksizin. Ben bir Hyundai kamyonet ve Toyota Yaris bekledim. Series den sonra da Renault sıradaydı. Kısaca oraya gidin halleder.

eyw :smiley: sımdılık navıgasyon ısımı gorur gıbı, bi arada Topkapı yapacağız artık..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR