Koca Oğlan Satılık 77 Model Cj5 Orijinal :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,563

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Merhabalar 3 yıldır bu ailedeyim ve çoğu kişinin başını ağrıtarak,onlarca yüzlerce binlerce soru sorup ,yüzlerce sayfa topic mesaj okuyarak koca oğlumu almıştım.
Şimdi bazı nedenlerden dolayı satmak durumundayım.Satma taraftarı çok değilim ayrılmaya pek niyetim yoktu bu evlatla.Araçla ilgili her türlü yorumunuza açığım alıp almamak dert değil her türlü yorum( bu araçta disk fren yok hidrolik direksiyon yok bu para eder mi ? yorumuna kadar :smiley: )

18.000TL

0507 378 76 18 arayabilirsiniz almak şart değil sohbet ederiz en azından :smiley:

1977 MODEL CJ5
T 150 3 ileri şanzıman
41 10 ayna mahruti
Kaporta da yürüyen aksamda en ufak sıkıntı yok.
2015 vizeli
malesef lpgli 3-4 ay önce sıfır olarak takıldı.
5 lastik jant sıfır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94463.0
Topic de ayrıntılı fotoğraflar vardır tekrar at derseniz eklerim fotoğraf.

ilk halleri :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56290.msg648978#msg648978
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72764.0

Saygılarımla..

Ynt: Koca Oğlan Satılık 77 Model Cj5 Orijinal :(

Tanıştığım, detaylı incelediğim bir CJ. Satışına gönlüm razı değil ama Saygın'ın mutlaka geçerli bir nedeni vardır ve bu nedenin araçla ilgili olmadığına da eminim.
Saygın eksilerini açık açık yazmış. Artılarından bahsetmeye gerek görmemiş ama ben kendimi az çok CJ hakkında yorum yapabilecek düzeyde gördüğüm için satın alanı üzmeyecek bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Hayırlısı olsun Saygın.

Buggy' Alıntı:
Tanıştığım, detaylı incelediğim bir CJ. Satışına gönlüm razı değil ama Saygın'ın mutlaka geçerli bir nedeni vardır ve bu nedenin araçla ilgili olmadığına da eminim.
Saygın eksilerini açık açık yazmış. Artılarından bahsetmeye gerek görmemiş ama ben kendimi az çok CJ hakkında yorum yapabilecek düzeyde gördüğüm için satın alanı üzmeyecek bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Hayırlısı olsun Saygın.

Emin abi teşekkür ederim değerli yorumun için CJ yi bu kadar severken satmak bana da zor geliyor hatta sanırım o uyuz satıcılardan olacağım ve bu işin ticaretini yapmayacağım.
Eksiklerini biliyorum çok eleştirildi mavi kapak aracım 77 model tek bahanem bu seride zaten o donanımlar yok, oldu ;D
Alıcısını üzmez koca oğlum alan kişide inşallah onu üzmez benim gibi bakar.

SAM_1297.JPG

bir bulusma yapamadan satiyor musun saygın kardesim insallah daha guzelleri daha iyilerine kavusursun hayırlısı olsun alacak kişi sansli :smiley:)

saygın bey ''bir telefon açın sohbet ederiz en azından,, sözünüz bile ne kadar içten ve candan olduğunuzu anlatıyor.umarım herşey gönlünüzce olur ve dertlerinizden sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

ferxkon' Alıntı:
bir bulusma yapamadan satiyor musun saygın kardesim insallah daha guzelleri daha iyilerine kavusursun hayırlısı olsun alacak kişi sansli :smiley:)
Buluşma konusu tam bi makara zaten ama satılmazsa koca oğlanım yazın bir buluşma planlıyoruz :smiley: Bir kaç sorun var o sorunlar atlatılırsa bir daha cj dünyasına dönerim ama koca oğlanım kadar temizini bulabilir miyim bilmiyorum o yüzden de satıp satmama arası gel gitlerim var benden daha şanslı olacağı kesin :smiley:

yasakşehir07' Alıntı:
saygın bey ''bir telefon açın sohbet ederiz en azından,, sözünüz bile ne kadar içten ve candan olduğunuzu anlatıyor.umarım herşey gönlünüzce olur ve dertlerinizden sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
Özay bey teşekkür ederim ben bu aileye ilk girdiğimde sora sora öğrendim herkes öyle öğrensin isterim benim aracımı alsın almasın sorun değil amaç ailede ki bütünü sağlamak umarım herkesin çoğu derdi çare bulur herkese CJ virüsü enjekte ederiz :smiley:İyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler :smiley:

şimdiden yapılacak ürüne hayırlı olsun diyelim mi :smiley:

emre74' Alıntı:
şimdiden yapılacak ürüne hayırlı olsun diyelim mi :smiley:

Haahah haberler ne çabuk yayılıyor diyelim abi ;D Koca oğlan farklı halleriyle görünür bi kaç haftaya sonra satışından vazgeçilir ;D

balıkesir semalarında gezinen, uçan kuştan haberim var :smiley:

emre74' Alıntı:
balıkesir semalarında gezinen, uçan kuştan haberim var :smiley:
Ahahah bide ben kendime kuşçu derdim .d sen nerede gördün duydun abi .d güzel olacak güzel eksiklerini tamamliyorum koca oglanin .d

hah vazgeçtin yani :smiley:

Abi % 70 öyle ins onumuzde ki hafta gibi bi süpriz le paylaşım yapacağım ondan sonra kesin satistan vazgeçeceğim :smiley: koca oglan benimle kalacak ben onunla mutluyum o benimle ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.