alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 Nis 2010 #17 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz çok güzel gezi katılımcılara paylaşım için teşekkürler
Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz çok güzel gezi katılımcılara paylaşım için teşekkürler
A almirsen Şener Almir Şen Mesajlar 230 Tepkime Puanı 0 Yer bulgaristan 21 Nis 2010 #18 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz hakkatten çok güzel bir geziydi ama ben doyamadım bu hafta gene buralara gitsek amma bomba olur haaaa.... fotoların hepsi bukadar mı yaa video yok mu ,uçuş videosu nerde acaba Onur kardeş yakalamış galiba onu lütfen bizimle paylaş ;D ;D
Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz hakkatten çok güzel bir geziydi ama ben doyamadım bu hafta gene buralara gitsek amma bomba olur haaaa.... fotoların hepsi bukadar mı yaa video yok mu ,uçuş videosu nerde acaba Onur kardeş yakalamış galiba onu lütfen bizimle paylaş ;D ;D
U uzman41 Hayatı doya doya yaşamalı.... Mesajlar 457 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 25 Nis 2010 #19 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz arkadaslar eksik fotoları siz ekleyin
altay41 benim diger aracim bj75 Mesajlar 523 Tepkime Puanı 5 Yer izmit Web www.altaykonveyor.com 25 Nis 2010 #20 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz hemseriler, yine cok guzel bir gezi olmus,paylasim icin tesekkurler
Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz hemseriler, yine cok guzel bir gezi olmus,paylasim icin tesekkurler
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 25 Nis 2010 #21 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz Merhaba, Haluk Bey bu gezi, 18 Nisan 2010 tarihi için duyurusunu yaptığınız gezi midir?
Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz Merhaba, Haluk Bey bu gezi, 18 Nisan 2010 tarihi için duyurusunu yaptığınız gezi midir?
U uzman41 Hayatı doya doya yaşamalı.... Mesajlar 457 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 1 May 2010 #22 Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz evet sevtap hanım aynen o gezimizdir.