KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
önderin araç atillada modifiye ediliyor sepet ön arka tampon rockslider falan ama artık bitti boludalar şu anda... geziniz çok güzel olmuş paylaşımız için teşekkürler
Sağolun Fatih bey
ama bu gezi yüzünden başıma geleni bilseniz kıskandı desem nesini kıskandı ondaki araç bizden daha iyi
çekemedi desem 4 araçlık normak bi gezi bilseydim onuda çagarırdım
ama gelmezdi zate biz daha dünkü off roadcıyız
ooo koskoca isof tannn yaaaa...
eyvaaahhhh yunus abi .....önder abi arabayı bir canavara dönüştürmüştür şimdi,ömrü billlah bizi A TAKIMI'na almaz.Gel sen şu L takımı fikrini bidaha düşün yunus abi,ben de benim CJ ye LR maskesi takarım sizin takıma girerim olmaz mı.... ;D ;D ;D
Merhaba daha yeni üye oldum buraya Değirmendere'de oturuyorum ve defenderlarınızı üstüne üstlük arkadaşlığınızı mangaldaki köftelerinizi görünce imrendim yanlış bi iş yapmamaışım dedim ) Paylaşımınız için videolarınız için çok sağolun , Aracınız çamurda kalmasın...
Altun
Merhaba daha yeni üye oldum buraya Değirmendere'de oturuyorum ve defenderlarınızı üstüne üstlük arkadaşlığınızı mangaldaki köftelerinizi görünce imrendim yanlış bi iş yapmamaışım dedim ) Paylaşımınız için videolarınız için çok sağolun , Aracınız çamurda kalmasın...
Altun
Teşekkürler Mehmet bey
Herkezin sizi daha iyi tanıyabilmesi için eğer ilgilendiğiniz bölüm off road ise kendinizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0 bu başlıkta tanıtabilirsiniz yada diger ilgilendiğiniz bölümlerde