KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
Merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum bu konu hakkında anca oturabildim pc başına. Evet gezide emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürederim. Çok güzel bir gezi oldu bu gezinin yankıları uzun bir süre sürecek galiba. en güzel tarafı hiç bir sorunsuz kazasız problemsiz bir şekilde gezinin tamamlanması idi. Tabi bu konuda Doğan abi ve Cevat abinin tecrubesini görmemek mümkün değildi. Ayrıca teşekkür ediyorum. LR ve CJ dostluğu güzeldi. Bu dostluğu bozmak isteyenler var ama önemli değil. Önemli olan günümüz toplumunda bu kadar insanın bir araya gelip kardeşçe gülüp eğlenmesidir. Günümüzde kimse kimseye bir şey vermekten çekindiği bir dönemde. Bir kişinin çıkıp 60 kişinin karnını doyuracak hamsı, helva, ekmek vs vermesi gerçekten taktire şayandır. Emeği geçen her keze tekrar teşekkür ederim. Ayrıca Yuvacıklı dostlar diye bize gereğinden çok iltifat ettiğiniz için yuvacıklılar olarak tekrar teşekkür ereriz. Biz bun dan sonrada sizlerle yapılacak etkinliklere imkanımız olçüsünde katılmaya gayret göstereceğiz. Ayrıca bu taraflarda yolunuz düşer dağda bayırda başınıza herhangi bir sorun gelirse bizi aramakta çekin meyin hertürlü yardıma hazırız.
Elimde 2000 den fazla resimvar bunları nereden başlasam bilmiyorum bir toparlayayım yayınlayacağım. Görüşmek üzere saygilar
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
dronder' Alıntı:
şimdi rampa muhabbeti bitti, kolay tamir muhabbeti başlayacak ;D
aldım gazı umut bu aksam 520 fotoyu yükleyeceğim
[/quote
Umut ben ömrümde hiç cj veya xj tamir etmedim ama anladıgım kadar herkeze yardımcı olmak isterim
bilmem belkide istemem ;D ;D şaka şaka