KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet,dondurma ve oraya özgü ne varsa.Manzara müthiş,nehrin kıyısında Kassamettin diye bir lokasyon var,cafeler,hatta kıyıya bağlı tekne publar da vardı Yaşanacak bir yer kısacası
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
Amerikanlar beni şaşırtmadı,motor performansı,aktarma organları,konfor vb. hepsi var.Ancak hakkını vermek lazım,Feroza gerçekten klasını konuşturmuş,herkesi tekrar tebrik ediyorum,bir gün mutlaka Uludağ göller bölgesinden zirve yapmalı bu ekip Bursa'dan selamlar...
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
dino967' Alıntı:
Amerikanlar beni şaşırtmadı,motor performansı,aktarma organları,konfor vb. hepsi var.Ancak hakkını vermek lazım,Feroza gerçekten klasını konuşturmuş,herkesi tekrar tebrik ediyorum,bir gün mutlaka Uludağ göller bölgesinden zirve yapmalı bu ekip Bursa'dan selamlar...
Bursa'ya ne zaman gelmek isterseniz başım üzre,göller bölgesi yapalım derseniz,mayıs sonu ve ekim ortaları en ideal zamanlar,zirve de karlı zeminde off road çok riskli(kornişler var) o nedenle araçlar full olsa bile tavsiye etmiyorum.Yine kısmen offroad kısmen mağaracılık yapalım derseniz 27 km. uzunluğunda Ayvaini var.Görsel almak için enfes yerler her zaman beklerim.bir sonraki msj.a Karatepe (topoğrafik zirve) nin fotosunu ekleyeceğim,literatürde yükseklik 2543 m. geçer ancak gerçeği 2544 m.dir.Fotoğrafı görünce hak vereceksiniz