KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
arkadaşlar çok güzel bir gün geçirdim,çok teşekkür ederim.mecburen(cj kardeşligi ;D)sizlerden ayrı parkurlarda dolaştık.ama o rampa ve hamsi ziyafeti çok güzeldi.
virajdan sonraki ikinici daha kaygan rampayı çıkan mustafa abimiz siyah xj'nin sahibimi eğer o ise videosu bende var virajdan sonrası
Bu arada sevgili Tuncay abime ve gezinin oluşmasını sağlayan gezenbilirli abilerimize çok teşekkür ediyorum.Bugün çok şanslıydım C7 zevkini tattım şimdiden tuncay abimize yakışır bir jeep cj7 olmuş.
Balıklar mükemmeldi helvalarda fıstıklı gayet güzeldi... Ergün abimizde cj5 ne kadar kirletmesede grandı gayet çamurladı...
hasanfb' Alıntı:
virajdan sonraki ikinici daha kaygan rampayı çıkan mustafa abimiz siyah xj'nin sahibimi eğer o ise videosu bende var virajdan sonrası
Bu arada sevgili Tuncay abime ve gezinin oluşmasını sağlayan gezenbilirli abilerimize çok teşekkür ediyorum.Bugün çok şanslıydım C7 zevkini tattım şimdiden tuncay abimize yakışır bir jeep cj7 olmuş. Balıklar mükemmeldi helvalarda fıstıklı gayet güzeldi... Ergün abimizde cj5 ne kadar kirletmesede grandı gayet çamurladı...
benim o rampayı çıkışımım kimsede foto ya da videosu var mı yeşil zj... mustafa abi biraz ortalığı batırmıştı videosu güzeldir heyecanla bekleriz...
güven abi zj yi mükemmel pilotaj le kullandı. ilk zor yerdeki pilotajı çok güzedi. rampada çok sakindi ve papaz çayırına inen dik bayırı sessizce çıktı ama biz videoda yakaladık ve sonuçta zj çamura bulandı resimler bu akşam videolar yarın... ve biraz daha foto
CJ5 sahibi Şener arkadaşımızda standart bir jeeple biraz aksaklıklar olsada bizleri çok iyi takip etti.Tam bir örnek teşkil etti araç bozulsa bile kaldım demeyin cj varsa altınızda (bugün öğrenmiş oldum) yolunuza devam edin...
Zerrin karıştırmasana ortalığı ;D ben o başlığa bakmamaya çalışıyorum moralim bozulmasın diye heryerde karşıma çıkarıyorsun ;D
Şaka bir yana Bu çarşambaya kadar 3 adet çok önemli bir toplantım var , eğer hepsi bittiğinde hala yüzüm gülüyor ve olmayan saçlarımı yolmuyorsam ışık dağında size bir süpriz yapabilirim.