KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)
parodi' Alıntı:
İzmit ekibini bu dillere destan başarılı organizasyonlarından dolayı kutlarım hepsi canla başla çalıştılar...
Bu güzel gezide bulunmaktan dolayı çok büyük keyif aldım fotoğraflardanda belli oluyodur ;D
Beni araçlarına alan oktay ve onurada teşekkür ederim...
Sevtap malesef kamerayı götüremedim ama epey çekimler yapıldı zaten hamsiyle okadar kendimizden geçtikki ben çekim filan yapamazdım paralize olmuştum ;D
öncelikle geziye katılan ve katılamayan tüm dostlara selam cok muhteşem bir gündü ilk kez böylesi bir geziye demiycem maceraya diycem katıldım cok mutluyum yuvacıklı devendırlardan birinin icinde hoplayıp zıpladım artı defendırın bitigi rampada defendırın şahlandıgı defendırın icinde idim yanlız cok süratli oldukları icin cherokeeleri göremedik bu konu taraflar arasında uzlaşmaya varıldıgı icin orada kapatıldı off road kardeşligi devam ediyor her yönden gelen kardeşler yuvacıga tekrar bekleriz gelsin votolar
teşekkür ederim Yavuz......gelseydin vede bir gün evvelinden gelseydin pişman olmayacağın çok güzel bi süprizle karşılacaktın ......söylemeyeceğim o süprizi bakalım bulabilecekmisin......))))
Zerrin önceki sefer dönüşte arabayı sattım, bu sefer ne yaparız bilemiyorum.....)))
şaka bi yana sizin etkinlik aklımızda, ancak zor görünüyor yinede 1 hafta var önümüzde, kısmet......
selamlar.
Emegi geçen bütün arkadaşlara cok teşekkür ederim etkinlıkten cok büyük keyf aldim cok degerli dostlarla tanişma fırsatı buldum
temiz hava carptı beni baş agrısından yazacak bişey bulamıyorum tek kelimeyle mükemmel
Felice' Alıntı:
teşekkür ederim Yavuz......gelseydin vede bir gün evvelinden gelseydin pişman olmayacağın çok güzel bi süprizle karşılacaktın ......söylemeyeceğim o süprizi bakalım bulabilecekmisin......))))