Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,428

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Merhabalar arkadaşlar bundan 4 yıl önce üye oldum bu siteye 3 yıl boyunca aradıktan sonra bulduğum ve zevkle topladığım cj5 mi elimde olmayan nedenlerden dolayı satıyorum.

Burada yazacağım maddi değerin yanı sıra yüzlerce mesaj, onlarca topic , onlar forum üyesinin ve ustaların görüşleri önerileri vardır.Sabahlara kadar süren sohbetler parça araştırmaları tatlı koşuşturmalar vardır bunlar için herkese çok teşekkür ederim.

Aracımla ilgilenen kişinin CJ konusunda başa tutturulan 'İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler' topiğine bakmasını öneririm.

Ayrıca Araç ile ilgili bilgi ve fotoğraflara aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94463.0
Detaylı olarak bilgilendirmeye çalıştım ama aklınıza takılan bir şey olursa arayıp mesaj atabilirsiniz.Almak alışveriş yapmak şart değil buyurun gelin çay içelim telefonda arayın sohbet edelim yardımcı olabileceğim konularda elimden geleni yaparım :smiley:

Detaylar:

STANDART 1977 MODEL 3.800 CC 6 SİLİNDİR AMC 232 E KODLU MOTOR

T150 3 İLERİ ŞANZIMAN DANA 20 ARAZİ ŞANZIMANI

ÖN TEKERLER DE HUB VARDIR.

41 10 AYNA MAHRUTİ ORANI
DİFERANSİYELLER : ÖN DANA 30 ARKA AMC 20

KESİNLİKLE KAPORTADA VE ALT TAKIMDA ÇÜRÜK ÇARIK PATLAK YOKTUR.BOYA DA SORUN YOK.

KALORİFER TESİSATINDA SORUN YOKTUR ÇOK İYİ ISITIYOR.

ŞASE, MOTOR NUMARALARINDA RUHSAT-ARAÇ RENK UYUMUNDA VE YOLCU SAYSINDA SORUN YOKTUR
(SAĞ ARKA TEKER KAMBUR ÜSTÜ ŞASE NO VE ÇAKILI MOTOR İÇİ ETİKET ÇAKILI)

HARDTOP SIFIR YAPILMIŞTIR.2 YEDEK KAPI VE YEDEK ÖN CAM FİTİLİ.(ÖN CAMLAR AÇILIR YENİ TİP HARDTOPTUR.)
BRANDASI VE BİKİNİ TENTESİ DE VERİLECEKTİR.

KOMPLE DÖŞEME SIFIRDIR KOLTUK SÜNGERLERİNE KADAR DEĞİŞMİŞTİR.
(SAĞ KOLTUK KATLANABİLİR VE ARKAYA GEÇİŞ KOLAYDIR.)

10.000 LB HAVA KOMPRESÖRLÜ VİNÇ

DİSCOVERY COOPER STT 235/75/15 5 LASTİK SIFIR(STEPNE YERE BASMADI )

DEVİNO 5 JANT SIFIR

AMORTİSÖRLER SIFIR TAKILMIŞTIR.

RUHSATTA 2000CC GEÇİYOR VERGİSİ
(6 AYLIK 127,50 +6 AYLIK 127,50 = 255TL)

SIFIR LPG TAKILDI MOTORA İLK DEFA BEN TAKTIM 25.03.2013 TARİHLİ LOVATO MARKALI. BÜTÜN KONTROLLERİ TİTİZLİKLE YAPILIYOR.LPG SİSTEMİ KURULURKEN ÇOK DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE KAZAYA SEBEBİYET VERMEYECEK ŞEKİLDE DÖŞENDİ.

MUAYENE 2015 TARİHİNE KADAR TÜV TURK KAĞIDI FOTOĞRAFLARDA VARDIR TEK SEFERDE GEÇTİ ARACIM.

MOTOR ARAZİ ŞANZIMANI DİFERANSİYEL YAĞLARI YENİ DEĞİŞTİ.

YAĞ BENZİN HAVA FİLTRESİ YENİ DEĞİŞTİ.

KİLOMETRE SAATİ(HARARET VE BENZİN GÖSTERGESİ DAHİL) VOLTAJ VE YAĞ GÖSTERGESİ ÇALIŞIYOR.
TÜM ELEKTRİK TESİSATI ELDEN GEÇTİ (SİNYALLER PARKLAR DÖRTLÜLER GERİ VİTES LAMBASI ÖN KONSOL LAMBALARI VS VS).

STEPNE TAŞIYICI ÖZEL İMALATTIR.

KROM DİREKSİYON SİMİDİ

MANİFOLTTAN İTİBAREN 52 LİK SIFIR EGZOZ BORUSU ÇEKİLMİŞTİR VE SIFIR NOVA SUSTURUCU TAKILMIŞTIR.

DİREKSİYON KUTUSU ANA VE ARAZİ ŞANZUMANI DİFERANSİYEL SIFIR REVİZE EDİLMİŞTİR .

ARAÇ BİLİNÇLİ OLARAK TOPLANMIŞTIR VE HER AY BAKIMLARI EKSİKSİZ YAPILIYOR .

ARAÇ MALİYETİNİN ÇOK ALTINDA VERİLİYOR 10 LİRAYA ARAÇ ALIP 5 DE MASRAF EDERİM BUNUN GİBİ OLUR DİYE DÜŞÜNENLER ÖYLE OLMUYOR İŞTE :smiley:

İSTEĞE GÖRE FOTOĞRAF VE VİDEO GÖNDERİLİR.

22.000 TL

0507 378 76 18

İZMİR-KARŞIYAKA-ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ

10357471_10202026044714463_3759227492458291747_n.jpg

10406864_10202026045674487_779949887480424175_n.jpg

Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

Saygın satacak olmana üzüldüm.
Üzerindeki hard top'un kapı kilitlerinin hem içeriden ve hemde dışarıdan yakın çekim fotoğrafı var mı?Şu sıralar benzer kapı kilidi de arıyorum.

Bende üzülerek satıyorum abi durumlar el vermeyince olmuyor maalesef.
Hardtop üzerinden söktüm şuan bir depoda o da 60 km mesafede ama arşive bakmaya başladım bulursam hemen göndereceğim.Ayrica temini konusunda yardımcı olurum alınan yer belli :smiley:

Hayırlı satışlar saygıncım.
Orjinal araç tavsiye edilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

tekrar satılık ilanı görünce inan üzüldüm Saygın. hayırlısı olsun ne diyelim inşallah kıymetini bilecek birine kısmet olur.

__ C J 7 __' Alıntı:
tekrar satılık ilanı görünce inan üzüldüm Saygın. hayırlısı olsun ne diyelim inşallah kıymetini bilecek birine kısmet olur.

İnşallah gerçekten değerini bilen birisine nasip olur bende üzülerek,istemeyerek satıyorum abi malum siteye ilanı bile koymakta kararsızım satılır diye benden başka böyle satıcı yoktur sanırım :smiley:

Buggy' Alıntı:
Bu aralar piyango ve loto'ya ağırlık ver. Fiyatı da 35.000 TL'ye çıkar, sana biraz zaman kazandırır.

Not. Baban okumuyor değil mi Gezenbilir'de yazılanları :smiley:

Ahahahhah yok Emin abi okumuyor Allahtan ;D ;D
Bütün şans oyunlarına ağırlık verdim ben sanırım fiyat konusunda da daha makul 35.000TL ;D
Şaka maka artık satılması gerekiyor kocaoğlanın durdukça biz rahat durmuyoruz :smiley:
Güncel :mad:

Almaaa onu bitir senii ,çok yakar o, nasıl bineceksin sen ona, kapısı yok mu onun,vitesi çok geriye çekme elinde kalır, frene sert basmana gerek yok nasılsa tutmaz o, .kaç basıyor bu, kaç kuruş yakıyor ,petrolcünün kızını da alman lazım binmen için ,kaç motor bu, askerde çokkk kullandık bunları vay be ?

bunun gibi binlerce cümleye sinir olduğumu söylemiştim aslında çok hoşuma gidiyordu.
İlk geldiğin günü hatırlıyorum her yerin toz dumandı oturmak için koltuğu 20 dakika silmiştim.
Kapın bacan yok tüpün yok yeni gelin gibiydin.
Hani bir çocuğun" Babaaa cipeee bakkkk kocaman" mutlu etmiyor değildi.
Pompacının "bu kadar gaz buna yetcek mi ? " lafına gülümsemiyor değildim.
Mahallede ki yaşlı amcanın " oğlum kapısı bacası yok mu bunun böyle binilir mi düşüceksin" demesi bile neşemi yerine getiriyordu.
Hani balkona çıktığımda otoparkta seni izliyordum gizlice hissettirneden usulca.
gizli gizli inip motor sesini dinleyip uyuduğumu da hatırlıyorum
Bana ilk geldiğin gün içinde uyuduğumu da hatırladım şimdi.
Her şeyden daha çok biliyorum :
Her yerinde parmak izim var
Her noktanı biliyorum senin.
Kırmızı ışıkta durduğumda " abi on numara toplanmışsın " diyen taksici senide unutmıcam
"Bunu alıp dağa taşa vuracaksın cadde de işi ne ?" diyen amca senide unutmayacağım
Hardtop da ne yakışmıştı be az kalsın omzumu kırdırıyordun bana be kocaoğlan .
Neyse işte öyle ağlattın lan beni kocaoğlan 6-7 tane kağıt parçası mı senin ederin ?anılarımızı kime satacağız onları kim alacak ederi ne olacak ?
Şimdi sen gidiyorsun ya her CJ geçtiğin de içime öküz gibi oturacaksın
Her CJ ye sen misin diye bakacağım
Ulan üç kuruşa verdim hayallerimi sattım diye çok küfür edeceğim kendime
Hak edene gitmişindir umarım seninle oturup benim gibi sohbet edebilir.
Emeği geçen herkese binlerce teşekkür ederim
Benle sabahlara kadar konuşup fikir veren iki parça bulmak için haftalara sanayiye giden herkese çok teşekkür ederim.
CJ satıldığında para kazanılmazmış ama çok iyi dostluklar ediniliyormuş onu fark ettim.
Hoşçakal Kocaoğlan Hoşçakal CHJ 15

Satıldı abi teşekkür ederiz.
Uzun bi süre olmayacak sanırım ama chj 15 gibisi de olmayacak biliyorum.
Sonrası fark etmez 5 6 7 8 CJ olsun yeter Emin abi :smiley:

Çocukluk aşkım 1954 CJ3B( o zamanlar bu adı bilmiyorduk.Adı Yüksek Kaput Willys idi)satıldığı gün çok ağlamıştım.Çamurlu günlerden kalıp adeta fosilleşmiş olan tekerlek izlerini bahçe zemininden arkeologların titizliğiyle dağıtmadan söküp karton ayakkabı kutusu içerisinde epey bir zaman saklamıştım.
Her araç gelip geçer ama jeep kalıcıdır.
Ruhunu yitirme,gidenin yeri dolmuyor ama yenisi geliyor be Saygın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR