Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,443
Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

seyit' Alıntı:
Çocukluk aşkım 1954 CJ3B( o zamanlar bu adı bilmiyorduk.Adı Yüksek Kaput Willys idi)satıldığı gün çok ağlamıştım.Çamurlu günlerden kalıp adeta fosilleşmiş olan tekerlek izlerini bahçe zemininden arkeologların titizliğiyle dağıtmadan söküp karton ayakkabı kutusu içerisinde epey bir zaman saklamıştım.
Her araç gelip geçer ama jeep kalıcıdır.
Ruhunu yitirme,gidenin yeri dolmuyor ama yenisi geliyor be Saygın.
Çok duygulandım abi çok iyi anlıyorum bende şimdiden her fotoğrafını arta kalan her parçasına yer buldum.
Kesinlikle kalıcı jeep kazıyarak geçiyor gönülden.
Ruhumda aklımda fikrimde hep CJ olacak rahat duramayacağı mı da biliyorum ama uzun sürece yayılacak bu nasip neyse o olsun :smiley:
xvalaa' Alıntı:
Hayırlara vesile olsun
Amin inşallah :smiley:

Kardeş şimdiden hayırlısı olsun. Hiç dert etme diyeceğim ama boş. Bak daha ben toplamaya uğraşırken askerlik çıktı. Hala jeepi toplayamadim. Anlayacagin daha yürümüyor. :smiley:. Herşeyin hayırlısı olsun. Ama üzüldüm gerçekten bende. Artık benim jeepi toplar bineriz.
Şimdi sen artık bu forumada görmemezlikten yapmazdım demi. Bak daha yardımlarına ihtiyacım var. B-). Canını sıkma herşeyin en güzeli senin olsun inşallah. Biri gider arabanın biri gelir. Ama jeep sevdasi bir bulastimi gitmek bilmez.

HTC Desire X dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah abi hayırlısı neyse o olsun.senin canavarı da bitircez artık herseyiyle yas tamam olacak :smiley:
Evet gitmiyor bu cj sevdası hurda da olsa alacağım bi tane daha :smiley:
Teşekkür ederim abi :smiley:

hayırlısı olsun saygın. biran için 6 yı öncesine gittim yaşadıklarımı yazılarında görür gibi oldum, tekrardan hüzünlendim. CJ bir arabadan taşıttan öte birşey; evlat de, sevgili de, dost de, ne dersen de ama sadece bir araç değil işte. anlatılmaz yaşanır birşey. 2 yıl kadar önce de aracımın resimlerini gördüm hurdadan farksızdı. ellerin ile taktığın parçaların, saatlerce emek verdiğin kısımların yok olduğunu görmek çok daha acı veriyor. inşallah sen böylesini yaşamazsın.

Saygın kardeşim sonsuz saygılar. Hayırlısı olsun. çok fazla sıkma canını.

__ C J 7 __' Alıntı:
hayırlısı olsun saygın. biran için 6 yı öncesine gittim yaşadıklarımı yazılarında görür gibi oldum, tekrardan hüzünlendim. CJ bir arabadan taşıttan öte birşey; evlat de, sevgili de, dost de, ne dersen de ama sadece bir araç değil işte. anlatılmaz yaşanır birşey. 2 yıl kadar önce de aracımın resimlerini gördüm hurdadan farksızdı. ellerin ile taktığın parçaların, saatlerce emek verdiğin kısımların yok olduğunu görmek çok daha acı veriyor. inşallah sen böylesini yaşamazsın.
CJ çok ayrı bir şey bize kattığı dostluk yardımlaşma duygusu var en basitinden.Anlatılmıyor gerçekten anlatılsa cj sahiplerine deli demezlerdi :smiley:
İnşallah öyle görmem aracımı dayanamayıp kaçırırım elinden sanırım ;D
CJ ile duygusal bağ kurduktan sonra bunu yaşaması çok çok zor bakalım nasıl geçireceğiz bu zamanları :smiley:

izrafeel' Alıntı:
Saygın kardeşim sonsuz saygılar. Hayırlısı olsun. çok fazla sıkma canını.
Saygı benden abi teşekkür ederim. Sıkmıyorum abi nasip buymuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR