Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kodak Easyshare Z812 ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?
Ynt: Kodak Easyshare Z812 Ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?
bende z812 var ve çok memnunum harika bir makine ama sonradan önüne len falan eklemek için araştırma yapmanı öneririm birde çok obur bir makine pil dayanmıyor.fotoğrafların olduğu bölümde huzzik kişisel galeri başlığı altında bir kaç örnek görebilirsin
Ynt: Kodak Easyshare Z812 Ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?
merhaba bende de z812 var. doğru pil çok harcıyor ama normal piller 2.4 kodakın 3.2 lik şarj edilebilir pillerinde edinirsen problemin çözülür. hatta ben yedek pil de aldım ama şimdilik hiç ihtiyacım olmadı ki bazen yaklaşık 150 fotoğraf çektiğimde oluyor
Ynt: Kodak Easyshare Z812 ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?
çekim kalitesine dicek laf yok bende 2700 mah varta var 2 çift onlarla yaklaşık olarak 200 foto çok rahat çekiyorum ama eğer sürekli zoom la oynamazsan ve otomatik olarak sürekli odaklamayı kapatırsan lcd kranıda kaparsan bu çekim 300 fotoya kadar rahat çıkar 2 çift pil ile