Kodak Easyshare Z812 ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,218

yücel

Kamp III
Yer
istanbul
KODAK EASYSHARE Z812 ve Fujifilm S6500fd

arkadaşlar 2 makineden hangisini önerirsiniz
bilgi verebilirseniz sevinirim
saygılar

Etiketler
Ynt: Kodak Easyshare Z812 Ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?

bende z812 var ve çok memnunum harika bir makine ama sonradan önüne len falan eklemek için araştırma yapmanı öneririm birde çok obur bir makine pil dayanmıyor.fotoğrafların olduğu bölümde huzzik kişisel galeri başlığı altında bir kaç örnek görebilirsin

Ynt: Kodak Easyshare Z812 Ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?

merhaba bende de z812 var. doğru pil çok harcıyor ama normal piller 2.4 kodakın 3.2 lik şarj edilebilir pillerinde edinirsen problemin çözülür. hatta ben yedek pil de aldım ama şimdilik hiç ihtiyacım olmadı ki bazen yaklaşık 150 fotoğraf çektiğimde oluyor

Ynt: Kodak Easyshare Z812 ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?

çekim kalitesine dicek laf yok bende 2700 mah varta var 2 çift onlarla yaklaşık olarak 200 foto çok rahat çekiyorum ama eğer sürekli zoom la oynamazsan ve otomatik olarak sürekli odaklamayı kapatırsan lcd kranıda kaparsan bu çekim 300 fotoya kadar rahat çıkar 2 çift pil ile

Ynt: Kodak Easyshare Z812 ve Fujifilm S6500fd Arasında Seçim?

bu arada aklıma geldi ben ben s650 nin bir üstmodeli olan s700 üzerindede çok araştırma yaptım her yönden kodak daha iyi oda az pil yemiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR