Kodak Servis Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,832

huzzik

Kamp III
Yer
aydın merkez
Arkadaşlar fotoğraf makinemde arıza var ve garantisi bitmek üzere kodak servisi datapro taşınmış ama diğer telefonlardanda karşımda bir muhattab bulamıyorum bilgisi olan varmı?

Etiketler
Ynt: Kodak Servis Hakkında

Bu sayfadan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=7162&pq-locale=tr_TR

Ayrıca Kodak'ın ücretsiz çağrı merkezi bulunmakta: 0 800 44 88 27 073

onumarayı defalarcakez aradım ulaşamadım hat doluymuş gibi bir sinyal veriyor.Bir numara daha var oda arıza takipten başka birşeye yardımcı olmuyor.bilgi için teşekkürler

Arkadaşlar Makinemin düşmesinden sonraki il müdakalem:
07082010004.jpg

servisle irtibat kurmaya çalıştım sırasıyla:

servis numaraları kapalı yani çıkmıyor.
ana servis numarasını arıyorsunuz bayan sesiyle saçma sapan bir şeyler diyor ve kapanıyor.
mail attım gelen cevapta makineyi yollayın. bakalım masrafı bildiririz eğer kabul etmezseniz 30 tl açma bakma parası keser yollarız. 7 gidiş 7 geliş kargoyu da sayarsanız toplam 43 tl ye sadece akıl alıyorsunuz (hizmete bak--- gerizekalılara ben sorunu söylüyor ve parçayı istiyorum SATMIYORUZ-diyorlar...)
hadi oradan satan nasıl satıyor :mad: bir elin gavurunda mı var- kardeşim istersen evini bile kendin yaparsın mantığı ???

neticede 22+8 dolara teeee ABD den gelen parça ile tamiratını bitirdim. resmen sıfır bir makinem oldu ;D

EEE BUDA KODAK-TÜRKİYE' YE KAPAK OLDU ;D
kapatırlar yada açık bırakırlar ona karışmam...
diyeceğim şu ki kalitesi mükemmel olan bu makineyi Türkiyeden ALMAYIN.
22082010115.jpg

Sağol Sedat... bu arada gezenbilir üyelerine ücretsiz servis verilir... gidip yamulmayın KODAK TR ye ;D ;D
ayrıca bu elektroniği beraber okumadık mı kanka ;)

huzzik' Alıntı:
Arkadaşlar fotoğraf makinemde arıza var ve garantisi bitmek üzere kodak servisi datapro taşınmış ama diğer telefonlardanda karşımda bir muhattab bulamıyorum bilgisi olan varmı?

Merhaba hangi şehirdesiniz

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR