KODAK Z915-Fujifilm Finepix S serisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ACatlıkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,523
Yer
BOLU

Aralarındaki fark nedir ne değildir?Genelde off road da kullanacağım...

Geçen gün bi elektronik mağazasına gittim kodağı gördüm güzel makine, Fuji ise ne kadar yi makine olsada biraz büyük geliyor sanki. Kodağı cebe at ama fujiyi illa boyunda taşıyacan bide malum off road şartları...

Etiketler
Ynt: KODAK Z915-Fujifilm Finepix S serisi

Her iki makinada yüksek optik zoom özelliği sunuyor.
Finepix S serisinin bir çok farklı modeli var, hangi modelden bahsettiğinizi bilemediğim için detay yazamıyorum.
Ancak teknik olarak Fujifilm birçok özelliği ile açık ara önde. Biraz ağır olması dezavantaj olsa da daha iyi bir makina.

Finepix S serisi makinelar için üreticinin sitesini ziyaret edebilirsiniz : http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/

Kodak Z915 için : http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Z915_Digital_Camera/productID.145103400

Off-Road sırasında kullanacaksanız, toza-darbeye dayanıklı, su geçirmeyen kompakt makineleri incelemenizi öneririm.

kodak ol uzak.Fuji teyzem e bakabilirsin.olabilirde.

ACatlıkan' Alıntı:

Aralarındaki fark nedir ne değildir?Genelde off road da kullanacağım...

Geçen gün bi elektronik mağazasına gittim kodağı gördüm güzel makine, Fuji ise ne kadar yi makine olsada biraz büyük geliyor sanki. Kodağı cebe at ama fujiyi illa boyunda taşıyacan bide malum off road şartları...

Ali; Kulübümüze çok acil bir Fotoğrafcı lazım.
Bu işe sen soyunuyor gibisin. Artık gezilerden sonra boy boy fotoğraflarımızı paylaşırsın bizlerle...

Makine konusunda bilgim yok, tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını dikkate al...

ict3055' Alıntı:
Ali; Kulübümüze çok acil bir Fotoğrafcı lazım.
Bu işe sen soyunuyor gibisin. Artık gezilerden sonra boy boy fotoğraflarımızı paylaşırsın bizlerle...

Makine konusunda bilgim yok, tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını dikkate al...

Abi o işe talibim onun için istiyorum zaten....
berksito' Alıntı:
Her iki makinada yüksek optik zoom özelliği sunuyor.
Finepix S serisinin bir çok farklı modeli var, hangi modelden bahsettiğinizi bilemediğim için detay yazamıyorum.
Ancak teknik olarak Fujifilm birçok özelliği ile açık ara önde. Biraz ağır olması dezavantaj olsa da daha iyi bir makina.

Finepix S serisi makinelar için üreticinin sitesini ziyaret edebilirsiniz : http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/

Kodak Z915 için : http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Z915_Digital_Camera/productID.145103400

Off-Road sırasında kullanacaksanız, toza-darbeye dayanıklı, su geçirmeyen kompakt makineleri incelemenizi öneririm.

Fujinin s 1700ile 2500 serileri arasındaki makineleri düşünüyorum.Sizin dediğiniz makineler nasıl örnek verebilir misiniz?

Ömerin önerdiği makinalar zor şartlarda iş görür.neredeyse özellkleride birbirine yakın.Para olarak değil.zoom aralığıda yeter.ama daha tatmin olmayan için az gelebilir.bir 30x gercekten abartılı.bir o kadar da kafakarıştıcı bir aralık.iyi muhabetler.

berksito' Alıntı:
Bu modelleri araştırabilirsiniz:

Canon Powershot D10

Fuji Finepix XP30

Olympus TG610 Quiksilver

Pentax Optio W90
Bu makineler arasında bana en mantıklısı Fuji gibi geliyor.Diğerlerinin fiyatları benim için yüksek.Fujinin xp30(14 piksel) değilde xp15(12 piksel) alsam bi fark olur mu?Sonuçta fiyalarında yarı yarıya fark var :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR