Konya'da Suzuki Servisi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirsener Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,211

kadirsener

Yeni Üye
MERHABA ARKADAŞLAR 2 AY ÖNCE 2000 SUZİKİ VİTARA 1.6 OTOMATİK ALDIM. KONYADA İKAMET EDİYORUM KONYADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR SUZUKİ SERVİSİ VEYA TAMİRCİSİ VAR MI?
teşekkürler....

Etiketler
Ynt: Konya'da Suzuki Servisi ?..

Merhaba öncelikle aracınız hayırlı olsun.Bence iyi bir seçim yapmışsınız.Ben de yaklaşık 4 yıldır 98 model Vitara kullanıyorum.Hem otomobil konforu var hem de arazi kabiliyeti var.Servis sorusuna gelince ben Karaman'da ikamet ediyorum fakat arabamızın rutin bakımları için mutlaka Konya'ya gidiyoruz.Ben bir Suzuki kullanıcısı olarak servis bakımından kendimi şanslı sayıyorum.Çünkü Konya'da iki tane Suzuki üzerine servis var.Biri sanayi sitesi içinde Sarıkayalar Suzuki özel servis diğeri ise Suzuki Plaza otomobilciler sitesi içinde.Ben her ikisine gidiyorum.İki taraftan da memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Siz aracı nereden aldınız.Hangi renk.Kaç km de aldınız.5 kapı mı yoksa 3 kapı mı?

teşkr ederim allah razı olsun. abi bide bişe soracam kaç km de bi bakıma götürmek lazımhangi bakımlar yapılıyor. kaç civarı tutuyor bakımları
k.bakmayın araban pek anlamamda

Ben 10/40 yağ kullanıyorum.Serviste 10000 km de değiştir diyor fakat ben beklemeden 7-8 binde hava ve yağ filtresi ile birlikte değiştiriyorum.

En son ekim ayında Konya büyük plazada 10/40 4 litre yağ,hava filtresi ,yağ filtresi rutin bakımlar ve arabayı da güzelce temizlediler işçilik dahil 120 ytl ödemiştim.Fakat şimdilerde dolara zam geldi ne olmuştur bilmiyorum.

Fakat şunu da söyleyeyim parçalar gözünüzün önünde açılıyor üzerlerinde made in japan yazısını görüyorsunuz.İçiniz rahat oluyor.Ben yaklaşık 4 yıldır kafam ağrımadan biniyorum.Gerçekten çok memnunum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR