Ynt: KÖRFEZ, KOCAELİ BÖLGESİNDE BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM
Merhaba
Öncelikle sizi tenzih ederim. Lakin Satıcı galerici olunca ben genelde araçlara , yazılanlar ve anlatılanlar açısından ilk önce ön yargılı bakıyorum. Bunun nedenini de eminim anlamışsınızdır.
Burda bu konuyu açmamın nedeni de Birincisi ; Bu tarz araçlardan anlayan biri değilim. İkincisi ; Yine bu tarz araçların kocaelinde gösterileceği yerleri tanımam zira tanıdığım olmadığı gibi ustam da yok.
Aracınızı beğendim. Almak isterim. Ama kocaelinde olmanız bazı noktalarda beni sıkıntıyı sokmakta maalesef. Evet burda açmamın nedeni en azından bu sitede ki bir çoğu araçları benden daha iyi bilmekte, tanımakta ve anlamakta.
Öncelikle umarım beni yanlış anlamadınız.
Soracağım da aslında çok bir şey yok. Madem size sormamı istediniz. Sadece şunu sorabilirim.
Aracınızın motor ve şanzımanında ki durum nedir ? Muhtemel araziye de girmiştir bu araç. BU iki kalem masraf noktasında fazla maliyetli ?
Aslında ben sizi arayarak size sordum ama fazla anlamadığınızda detaya giremediniz.
Araç sahibi ile konuşmak istedim. Kendisinin müşterilerle konuşmak istemediğini belirttiniz ?
Evet bu kadar
Saygılar