<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 59628" data-quote="zirvelerin sesi" data-source="post: 1434845"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1434845"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1434845">zirvelerin sesi' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ilk Motor olarak Küba Black cat cross ile başladım.. hiç motor tecrübem yok iken kısa bir süre sonra kendimi dağlarda buldum.. zevk alarak bindigim motorum.. 1500 km lik bir tecrübem var..<br />
<br />
Arada Eşimle birlikte artçılı kısa yakın geziler için farklı bir motora daha almak istiyorum.. KTM leri çok begeniyorum.. Boyum 1,86 250 abs lisini düşünüyorum.. sanırım sıfır alacagım ( çok çok temiz bulursam 2. el olabilir ) <br />
<br />
KTM 250 abs artçılı olarak nasıldır ? Yamaha MT25 de seçeneklerim arasında.. fikrinizi alabilirmiyim ?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Selam.2016 Haziran-Kasım arasında KTM DUKE 200 ABS ile tüm uzunyollar dahil eşimle birlikte 11.000 km yol yaptım.Youtube kanalımda motosikletin incelemesi ve gezilerden görüntüler de mevcut.Şimdi bütün bu tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim ki; Sele konforu iyi değil.Artçı selesi de çok konforsuz.Saat başı mola verdirecek kadar yorar totoyu.Uzun yolda işkenceye dönüyor.100-150 km kısa mesafeli gezilerde etkilemiyor.500 km yol gideceksen dayak yemiş gibi olursun.Ama motosiklet çok iyi,sınıfının en hafifi,kolay kontrol edilebilir ve yol tutuşu çokmiyi,tabi buna etken bendeki Pirelli Diablo Rosso2 lerin de etkisi var.Malzemeler kalite kokuyor.1 kez bile yolda bırakmadı, 32.000 km ye geldi.Bakımlarını hiç aksatmadım tabi.Yakıt olarak basarsan 4-4,2 lt/100 km basmazsan 3-3,5 lt yakar.Dengesi çok iyi.Tasarımı çok dikkat cekici ve herkeste olan bir motosiklet olmadığından trafikte farklısın.200 Duke son hız 138km kesici var.Ama ara hızlanma efsane.Sürmeyen bu dediğimi anlayamaz.Sonuç olarak tavsiyem Duke iyi bir motor fakat artçı konforu açısından sınıfının lideri Suzuki Inazuma F dir.Hem selesi çok rahat hem çift silindir ve sıfır titreşim,hem de normal Inazuma ya göre Inazuma F deki karenaj ve tur camı uzun yolda rüzgarı azaltma açısından başarılı olmuş.Duke de titreşim var.1 saat fln kullanınca rahatsız ediyor.Az mola vermek lazım.Inazuma ile yakıt bitene karar git.Duke e yan çanta takamazsın.Inazuma ya yan çanta seti takılıyor.Çok kullanışlı ve hoş oluyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Youtube kanalım MotoTürk . Saygılar<br />
<br />
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>