Arkadaşlar kuba xy 150 st ıı atv ler 12.3 hp , 70km hız ,4 ileri 1 geri özelliğiyle 150cc 8.16hp , 55km hız , otomatik olan kanuni atv ye göre baya üstün gözüküyor ama performans ve kalite nasıl bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
tesekkurler.. evet internet sitelerinde orada bulunduklari yaziyor ancak nasil bir marka acaba? satan 1-2 yere sordum tabiki onlar kotu demiyor kim malini kotuler ki.. keske kullanan birisi ciksa..
tesekkurler.. evet internet sitelerinde orada bulunduklari yaziyor ancak nasil bir marka acaba? satan 1-2 yere sordum tabiki onlar kotu demiyor kim malini kotuler ki.. keske kullanan birisi ciksa..
Abim şehiriçinde kullanmak üzere 125 lik sanırım ufak motosiklet modellerinden birini almıştı 2 sene kadar önce halen kullanıyor ve memnunmuş,
bu arada abim her ne alırsa alsın, gerçekten araştırıp, parasının tam karşılığı almaya çalışır, motosikleti alırkenden farklı davrandığını sanmıyorum, size tavsiye edemem ama ben bir motosiklet alacak olsam ve abim daha önce alıp kullanıyor ve memnunum diyorsa kendim tekrar araştırma ihtiyacı duymazdım....