Küçük Bir Enduro Kazası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,889
Ynt: Küçük Bir Enduro Kazası

Kampa bende katılmayı planlıyordum.
Bizim için dolaşırken geçirdiğiniz kazaca ayrıca üzdü beni....

Benide bilmediğim bi arazide seyrederken otlar yüzünden görmediğim çukurlar, kayalar v.s. çok korkutur.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim....

Etiketler

Efe bey geçmiş olsun allah beterinden saklasın tabiki hepsi enduru diye geçiyor ama bizim bindiklerimiz asfalt yol ve stabilize yolar için dağ bayır için enduru kros motorlar daha kullanışlı ama onlarıda kullanmak yürek ister korkusuz olmanız gerek tabiri caiz ise keçi gibi gidiyolar ktm ler ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Kampa bende katılmayı planlıyordum.
Bizim için dolaşırken geçirdiğiniz kazaca ayrıca üzdü beni....

Benide bilmediğim bi arazide seyrederken otlar yüzünden görmediğim çukurlar, kayalar v.s. çok korkutur.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim....

Alfonse,
Temennilerin için çok teşekkür ederim. Alçıyı çıkardığımın ertesi günü dağdayım. Görüşmek üzere.
Selamlar

AVCI_77' Alıntı:
Efe bey geçmiş olsun allah beterinden saklasın tabiki hepsi enduru diye geçiyor ama bizim bindiklerimiz asfalt yol ve stabilize yolar için dağ bayır için enduru kros motorlar daha kullanışlı ama onlarıda kullanmak yürek ister korkusuz olmanız gerek tabiri caiz ise keçi gibi gidiyolar ktm ler ;D ;D ;D

Ömer bey, çok teşekkür ederim. Ben de ufak bir kros motor alayım diyorum. Aslında niyetim bu değildi. Fakat bakalım zaman ne gösterecek!
Selamlar

mrtvural' Alıntı:
EFE Hocam.. Çok geçmiş olsun.. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyoruz. En kısa zamanda tekrar sizi sahalarda görmek dileğiyle

Murat VURAL
KOCAELI

Murat, çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere
Selam ve Sevgilerimle

bora1071' Alıntı:
1. Enduro botu olmadan offroad olmaz.
2. Bilmediğin arazide offroad olmaz. Hele hele 2 kişi hiç olmaz.
3. İyi bir enduro eğitimi almadan offroad olmaz

tespitlerinize katılıyorum. en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle , geçmiş olsun.

Bora, çok teşekkür ederim.
Selamlar

2fast4u' Alıntı:
cok gecmis olsun,insallah bir an once iyilesirsiniz.

Gökhan çok teşekkür ederim.

the venturer' Alıntı:
Geçmiş olsun! Tam birşeyler yazacaktımki, siz zaten maddeler halinde sıralamışsınız. Sizin ayağınızda yine bot filan varmış. Terlik ve şort ile racing makina kullananlar gördüm ben kaç kere...
1200GS ile oralara girilmesi, hele hele 2 kişi ile, büyük cesaret.
Acil şifalar diliyorum.

Çok teşekkür ederim. Valla benimkisi cesaretten ziyade cahillik oldu. Neyse büyük ders aldım.

gezent-i' Alıntı:
Size ve Murat beye büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, en kısa zamanda iyileşerek sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim....

Sevgiler

Çok teşekkür ederiz.

Selam ve Sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR