Merhabalar,
Murat emeklerine sağlık diyorum.
Siz levrelke avunun ben Çanakkale'de denizlerin padişahını yiyorum hemde boğaz manzaralı balkonumda.
Nasılmı yiyorum kesinlikle dedem ve babamın dedesi gibi yiyorum, babam gibi değil.
Hani sizin levreklerde iyi yenir, yiyebilen herkese afiyet olsun diyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Abim keyif senin valla. Afiyet olsun abim. Yediğin senin olsun abi, bari boğazın manzarasının fotoğrafını çekte, biraz daha gururlanalım, dünyayı dize getirdiğimiz yerleri görerk.
Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların sayesinde bu gün burada bu yazışmaları yapabiliyoruz.
Merhabalar Murat'ım.
Bak hazır sırtında çanta varken gel beraber gezip fotoğraflayalım, yiyelim içelim.
Ben şimdilik sadece o kutsal yerleri yaya olarak geziyor ve balkondan seyredebiliyorum.Şimdilik arabam ve fotoğraf makinem yok.
Söz becerebilirsem ilk işim olacak.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
tamamdır dostum bu hafta sonu için kamplı bi etkinliğim var arkdaslarla toplanıp kamplı dalışlı bi organzasyonumuz war bu hafta sonu boşluk ayarlayabilirsen seni de aramızda görmek isteriz
Böceklerin bazısı çok sevimli gelse de bazısı soğuk ya da tiksindirici geliyor bana..Bazıları ise korkunç tabi ki,akrep en başta olmak üzere Salyangoz fotoğraflarını sevdim ilerde ürkünç fotolar karşısında mağdur olmam inşaallah