Bu gün (19.03.2011 Cumartesi) saat 15:15 gibi Maltepe Sahilinde Arkadaşlarla (Abilerimizle) küçük kapsamlı bir buluşma yaptık. Amaç bir arada olmak ikinci amaç yeni kamperimi tanıştırmaktı. Ben dahil 10 kişi olduk. Enver Abi ve arkadaşı işi olduğundan erken ayrıldı. 8 kişi küçücük kamperimin içine sığabildik. 8 kişi içerdeyken bir de ortada piknik tüpüyle çay demledik. Çayla beraber hanımın yaptığı börek ve kekleri yedik. Muhabbet çok güzeldi. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. 18:15 e kadar oturmuşuz. Katılan herkese teşekkürler.
Ne güzel; buluşup söyleştiniz!... Kimbilir neler kaynatılmıştır o kısacık sürede? İkram da güzelmiş hani...
Hakan çok mutlu görünüyor!..
En gözde yerde ise Ferhat&Nermin var; oooh kamperde bağdaş keyfi...
Daha önceki yazışmalardan saat 15 gibi orada olacağınızı bildiğimden,en azından hayırlı edebilmek düşüncesiyle rotamızı sahil yolundan geçirerek Hakan kardeşimizin heyecanını paylaştık ancak antalya'dan misafirim kendiside karavancı bu günkü UKKF seçimleri için gelen kayınbiraderimle olan programımız nedeniyle ikramlardan nasibimizi kaçırdık.Ancak alacak hanesine kaydettik.Belliki Hakan kardeşimizi bundan sonraki etkinliklerde çokça yakalayabileceğiz.Tekrar hayırlı olsun ,güzel gezi ve anıların olsun camperin le.
Sevgili karavancı ve doğa dostları birlikte olmak tanışmak ;ayrıca paylaşmak bu kadarmı candan olur.Sevincinizi ve mutluluğunuzu paylaşıyor,SEVGİ ve SAYGILAR .Nice birlikteliklere.
Dun aksilikler pesimi birakmadi. Ama en beteri ayagimin yururken ters donmesiydi. Catladi diyerek o ayakla araba kullanarak hastaneye zor yetistim. Ayakkabi ayagimdan zor cikti. Kabarmis bir ekmek gibiydi ayagim. Rontgen falan neyseki kemigin teki alci gerektirmeyecek sekilde zorlanmis. Su an yere bile koyamiyorum. Havada durmazsa bagirtiyor.
Ve tabii gelemedim. Halbuki bu isi en cok isteyendim.
Ama sayi kararinda olmus. Gelseymisim disarida kalacakmisim.
Hakan tekrar tebrik ederim.
Gule gule kullan.
Ayni yollari paylasmak umidiyle.
İnsel
Hakan yeni gezenevin hayırlı olsun.Artık kamplarda karşılaşırız.
Araçta ki arkadaşları da tebrik ederim Hakan ın sevincine ortak olmuşlar ama orada ki bir arkadaş dikkatimi çekti,böreği yerken ki ifadesi oh iyi ki gelmişim böreği kaçırmamışım dercesine.Ahmet hocam sizleride görmek güzeldi,belki İznik e gelirsiniz diye düşünmüştüm,demek ki şartlar uygun değilmiş bir daha ki sefere.
Güzel dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkürler.
İnsel geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ama gelebilseydin seni dışarı atmazdık. Başımın üzerinde yerin var. Başın bize dönük seni üst kata yatıracaktım nasıl olsa alışıksın
Arkadaşlar niye kilolu olduğumu anlamışsınızdır evlenmeden önce tığ gibiydik. Sadece börek ve kekler değil evde yapılan herşey süper lezzetli.
Daha kamperimize isim veremedik. Arama safhasındayız Önerilere de açığız. Ferhat sen bu işi iyi beceriyorsun. Bizim kamperin isim babası ol
Cem sana katılıyorum. Resimlere baktım da Levent Abi bende de genç duruyor. "Maşallah" diyelim.