adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 5 May 2009 #49 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? çelik çomak oynardık... artık literatürde böyle bir oyun kalmadı
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 5 May 2009 #50 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? köyde çeşme yanlarında ve öte beride ne kadar cam şişe varsa toplar yıkar satardık ne biçim paramız olurdu
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? köyde çeşme yanlarında ve öte beride ne kadar cam şişe varsa toplar yıkar satardık ne biçim paramız olurdu
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 6 May 2009 #51 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? yılbaşında ekrana kitlenir,nesrin topkapıyı beklerdik...
Bornovalı Ana Kamp Mesajlar 29 Tepkime Puanı 0 6 May 2009 #52 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Kapı önlerinde beş taş, otuz taş oynardık.
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 6 May 2009 #53 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? kardelen toplamak.......
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 8 May 2009 #54 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? uçurtma uçurmak
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 8 May 2009 #55 Ynt: Küçükken Neler Yapard?k? Rahmetli dedemin anadolunu gece kacirdim. Sabah dedem aracin benzinini cekmisler diye yakinirdi.
Ynt: Küçükken Neler Yapard?k? Rahmetli dedemin anadolunu gece kacirdim. Sabah dedem aracin benzinini cekmisler diye yakinirdi.
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 May 2009 #56 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? annemin makyaj malzemelerini gizlice kullanırdım(çocuk aklı tabiii yüzümdeki boyalarla her seferinde yakayı ele verirdim)
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? annemin makyaj malzemelerini gizlice kullanırdım(çocuk aklı tabiii yüzümdeki boyalarla her seferinde yakayı ele verirdim)
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 14 May 2009 #57 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? yemek yememek için aglardık
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 14 May 2009 #58 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? acı laftan korkardık........
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 14 May 2009 #59 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? taş kaydırırdık
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 14 May 2009 #60 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? dağda taşta gezer merakla etrafı inceler kayalara tırmanırdım hala dağda taşta geziyor merakla etrafı inceliyor ve fırsat buldukça kayalara tırmanıyorum kurtulamadık çocukluktan vesselam
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? dağda taşta gezer merakla etrafı inceler kayalara tırmanırdım hala dağda taşta geziyor merakla etrafı inceliyor ve fırsat buldukça kayalara tırmanıyorum kurtulamadık çocukluktan vesselam
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 14 May 2009 #61 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? karanlıkta saklambaç oynardık
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 15 May 2009 #62 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? ferdane gül' Alıntı: karanlıkta saklambaç oynardık Genişletmek için tıkla ... süper olurdu biz de çok oynardık babannem akıtma (krep) yaparken çalıp kaçardık, köşeye dönünce annemize seslenip toz şeker getirmesini isterdik
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? ferdane gül' Alıntı: karanlıkta saklambaç oynardık Genişletmek için tıkla ... süper olurdu biz de çok oynardık babannem akıtma (krep) yaparken çalıp kaçardık, köşeye dönünce annemize seslenip toz şeker getirmesini isterdik
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 15 May 2009 #63 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? midili adası mı ?behramkaleden görünüm gibi... peşehodka' Alıntı: süper olurdu biz de çok oynardık babannem akıtma (krep) yaparken çalıp kaçardık, köşeye dönünce annemize seslenip toz şeker getirmesini isterdik Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? midili adası mı ?behramkaleden görünüm gibi... peşehodka' Alıntı: süper olurdu biz de çok oynardık babannem akıtma (krep) yaparken çalıp kaçardık, köşeye dönünce annemize seslenip toz şeker getirmesini isterdik Genişletmek için tıkla ...
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 15 May 2009 #64 Ynt: Küçükken Neler Yapardık? ferdane gül' Alıntı: midili adası mı ?behramkaleden görünüm gibi... Genişletmek için tıkla ... evet orası harika bir manzaraydı uçurumdan bakmama rağmen
Ynt: Küçükken Neler Yapardık? ferdane gül' Alıntı: midili adası mı ?behramkaleden görünüm gibi... Genişletmek için tıkla ... evet orası harika bir manzaraydı uçurumdan bakmama rağmen