Kurban Bayramı 2010 için Yurtdışına Gelmek İsteyen Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan redfire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,333

redfire

looking for a destination
Yer
ankara
merhabalar,

11 ve ya 12 kasım itibariyle bayram tatiline çıkmak ve 9 gunumu doya doya gezerek tamamlamak istiyorum. Rotam (değisebilir) simdilik plan : otobusle selanik, kalambaka(meteora manastırı),igoumenitsa limanından bariye hareket, Bari, napoli , roma, floransa, milan , venedik, zagreb, belgrad, sofya, istanbul veya floransadan sonra tekrar yunanistana donus patras, atina ve istanbul... simdilik planım bu ama tabi degisedebilir. kurban bayramını degerlendirmek ısteyen,konaklama sorunu olmayan, yeme ıcme sorunu olmayan, enerjısı yuksek, macerayı seven,pasaport vize sorunu olmayan arkadasları beklerım.

Etiketler
Ynt: Kurban Bayramı 2010 için Yurtdışına Gelmek İsteyen Var mı?

wallah güzel yazmıssın gelmek güzel olurdu. ne kadarlık bir bütçe ayırdın?
iyi yolculuklar

acıkcası daha butceyı cıkarmadım ama cok fazla bısey cıkacagını sanmıyorum..bayram oldugu ıcın ucak bıletlerı zaten pahalı.otobus fıyatları aynı zaten yurtdısında para daha cok yola gıdecek kalacak yerler genelde 15-20€ (hostel)... butceye zarar verecegını sanmıyorum:smiley: sonucta 9 gun

Selam. Tek başına seyehat zor derler sıkıntı olmuyor mu senin için? sanırım ortadoğuda gezilerin olmuş.
bi formu okurken rastlamıstım. Senin için de uygunsa tanısmak ve deneyimlerini dinlemek isterim.
Bir gün(asistanlık biterse :smiley: kaçış öyle büyük planlıyorumki tam tur atıyım diyorum.
İlgine teşekkürler,

FIRAT ERGÜL

tek basına seyahat zevkli cunku yolda cok ınsanla tanısıp sohbet edıyorsun. ozgur oluyorsun. istedigini yapabılıyorsun. fırsat buldukca gıdıyorum zaten. avrupada da bır cok yer gezdim. tanısmak ısterım tabi.

Ben tokatta calısıyorum yani taşrada düğün hazırlıkları zor oluyor, vize vs. interraili tecrübe ettinizmi hiç?
Özellikle avrupa da önerebileceğiniz yerler neresi, kapsamlı oldu ya soru kalacak yer,güvenlik ve diğer masraflar açısından önerileriniz neler? aslında çokta düşünmeden hareket doğrusu sanırım ya
'fear of the dark' misali insan düşünmeden de edemiyor. :smiley:

oldukca kapsamlı bır soru. bence en once nereye gıtmek ıstedıgne senın karar vermen gerek. kac gunluk tatıl olacak, ne kadar butcen olacak vs. bunlara gore plan yapabılırsın. o zaman gidecegın yeri daha guzel belirlemıs olursun. bide gidecegın yerler ıcın erkenden karar ver ki ulasımı ucuza getirmiş olursun.

merhaba,
siteye yeni üye oldum,sitede gezi notlarını ve planlarını takip ediyorum,
kurban bayramı tatil planınızı nasıl şekillendirdiğinizi merak ediyorum.

yunanistanda meteoraya gitmek istemistim asıl sonra yunanistandan bariye gemi olduğunu öğrenince italyayıda görmek istedim tatilde 9 gun olunca rahat rahat gezebilirim diye dusundum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler