Küresel Isınmaya Karşı Zirvede İki Gece

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canpars Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,134

canpars

Yüreğini aşağıda bıraknlar zirveye asla ulaşamzlar
Yer
@nkara
Web
www.hcaydinoglu.com
Merhaba;

Küresel ısınmanın giderek arttığı günümüzde bir doğa sevdalısı olarak, benimde yapabileceğim birşeyler olduğunu düşünmekteyim.
Küresel ısınmaya dikkat çekmek amaçlı, Türkiye de bir ilk olacak projede insanların da doğanın bir parçası olduğunu hatırlatmak ve bu doğal yaşamı bir nebze olsun anlamalarını sağlamayı amaçlıyorum.
Bunun için Ağrı dağına yapacağım tırmanış ve küresel ısınmaya dikat çekmek amaçlı zirve de kalacağım iki gece için sizin gibi doğa dostu çevrecilerin desteğini içtenlikle bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Haydar Can AYDINOĞLU

http://www.facebook.com/profile.php?id=1470147898&ref=ts#!/group.php?gid=116495625029857&v=info&ref=ts
http://hcaydinoglu.com/

Etiketler
Ynt: Zirvede İki Gece

Sayın Can Kardeşim seni tebrik ederim. Ne zaman bir Türk genci birşeyler yapsa hemem koltuklarım kabarıyor.

Allah'ın izni ile başaracağından eminim. Türk bayraklı zirve fotığrafı çekmeyi unutma. Sağlıklı git, sağlıklı gel.

Bu anlamlı proje için sizi tebrik ederim. Umarım sorunsuz tamamlayıp dönersiniz. Desteğimiz sizinle :smiley:

Talha bey;
Türk bayrağıyla fotoğraf çekmeden gelmek olmaz tabi ki.Belğesel tadında çekimler de yapmayıda düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

Nursel hanım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :smiley:

SÜVARİ' Alıntı:
Sayın Can Kardeşim seni tebrik ederim. Ne zaman bir Türk genci birşeyler yapsa hemem koltuklarım kabarıyor.

Allah'ın izni ile başaracağından eminim. Türk bayraklı zirve fotığrafı çekmeyi unutma. Sağlıklı git, sağlıklı gel.

Güzel bir proje Haydar bey,

Bu projeyi gerçekleştirebilecek deneyim ve tecrübeleriniz var mı.?
Forumda ki mesajlarınızda daha önce yapmış olduğunuz etkinliklere ve tırmanışlara ait hiç bir yazı göremedim.

2 gece 5137 metrede konaklamak tehlikeli bir şey.

Daha önceki tırmanışlarınız ve etkinlikleriniz hakkında bilgi sahibi olmak isterim.

Şimdiden başarılar.

Genelde tırmanış faliyetlerini paylaşmadığım için görmeniz söz konusu değil.
yurtiçinde; ağrı, kaçkar, hasan, erciyes ve aladağlara birçok kez tırmanışım bulunmakta
yurtdışında ise demaven batı rotası çıkışı.
iyi dilekleriniz için teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Güzel bir proje Haydar bey,

Bu projeyi gerçekleştirebilecek deneyim ve tecrübeleriniz var mı.?
Forumda ki mesajlarınızda daha önce yapmış olduğunuz etkinliklere ve tırmanışlara ait hiç bir yazı göremedim.

2 gece 5137 metrede konaklamak tehlikeli bir şey.

Daha önceki tırmanışlarınız ve etkinlikleriniz hakkında bilgi sahibi olmak isterim.

Şimdiden başarılar.

Ynt: Küresel Isınmaya Karşı Zirvede İki Gece

Bu projenizden dolayı sizi kutluyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Bu tırmanışınıza esasen basının ilgisini çekmek gerekir ki mesaj yerini bulsun. Forumdaki basın mensubu arkadaşların dikkatine.

Selam ve Sevgilerimle

Sayın canpars

Böyle anlamlı bir tırmanış için sizi tebrik ederim.Umarım sorunsuz bir şekilde tırmanışı gerçekleştirirsiniz.Zirveniz açık olsun...

Selamlar,

efe ve murat bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Türkiye de bu tür projelerde nekadar sosyal içerikli mesaj vermeye çalışşakta projeler nedense basının ilğisini çekmiyor. Ama yinede denemkte fayda var tabi
bu arada dağda çekeceğim belğesel tadında çekimler için yardıma ihtiyacım var.

EKARAIS' Alıntı:
Bu projenizden dolayı sizi kutluyorum. İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Bu tırmanışınıza esasen basının ilgisini çekmek gerekir ki mesaj yerini bulsun. Forumdaki basın mensubu arkadaşların dikkatine.

Selam ve Sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR