Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 244,125
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bülent bey esprisi bir yana ,Allah inşallah size de bu organizasyonlara evlatlarınız ile katılabilmeyi de nasip eder .Hem bizimkilere arkadaş lazım değil mi ama !!!Acil bir organizasyon oldu hem de yarın kayak yapmaya gideceğim için birde orada üşümeyi göze alamadım .Gazlı Truma'ya reğmen bizimkilerde ölmediler .Test etmiş oldum böylelikle :smiley: :smiley:Artık soğuk havalar bizden korksun dimi ama .gerçi Kartepe'de -10 -15 derecede kayarken bile dokunmuyor soğuk .Üstelik sıcacık karavanımızda yok yanımızda kendimizi atalım içine ..

Derya hanıma da çok selamlar .Bize de bekleriz .Sadece kamp alanlarını beklemeyin :smiley:

Etiketler

RÜZGAR' Alıntı:
Sizden beklenen üç çocuk için isim aramanıza gerek kalmadı anlaşılan...
Eboş,Weboş ve Trumoş...
Biraz gavuroş oldu ama...
Haydi bakalım, şu soğuk havaları değerlendirin artık.. :D

Ya 1 yaparım yada kendimi yakma adına 5 ,3 e hayatta yaklaşmam.
Şu anda hafiften bir kar var olurda hava sapıtır haftasonuda kar devam eder o zaman arkadaşlar K.T sizi çağırır,öyle ki koca Poyrazlar bizim olur,gölü kapatmışız gibi.Avrupa yakasından işlek saatte Anadolu yakasına geçeceğine buraya gelin arkadaşlar,daha kısa sürede gelirsiniz.Bunu bu kadar baskın şekilde söylemem ortamın güzelliğindendir yanlış anlaşılmasın :D

Ebru hanım bir gün balıkçıda buluşalım Derya bayılır bu işe,hem balık hem dostlar.

Arif hocam hiç meraketme bu poyrazlar burada durduğu sürece biz hep kamp yaparız.

Bizim evden ala balık lokantası bulamazsınız .Organize edelim .Balıkçımız da günlük iyi balık olduğunda(bize o tavsiye eder ) organize edelim Özellikle sevdiğiniz varsa onu sorarız .

kartepe  green resort 116.jpg

Ben de Sapanca gölü ve Kartepe'Den birkaç kare ile katılmış olayım .Kıskançlığımı biraz dindirmiş olurum :smiley:))))))

DSC_0298.jpg

Güzel kamp olmuş, şu Poyrazlar kar altındayken bize de denk gelir inşallah.

Baharda Poyrazlar, yazda Poyrazlar, kışda Poyrazlar...
Her biri başka güzel bir çok kamp...
Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
Mustafa bey yıllar önce arkadaşımın karavanıyla ailecek kahvaltıya gitmiş sonra da yana yıkıla karavan aramaya başlamıştık. Sizin arkadaşlarınız da sanırım zehirli virüsü kapmışlardır ;) ;) ;)
:D :D :D

Mustafa bey,
İstanbul'un Maltepe buluşmaları gibi anlık gelişen Adapazarı etkinliği olmuş çok beğendim.
Devamı gelir umarım.
Selamlar.

Levent Abi kamp kararı Bülent ile beraber aniden verdiğimiz bir karardı.Hazır bu kadar güzel kar var değerlendirelim dedik güzelde oldu....

Ne hareketi Tanju, 2 gündür evden çıkamıyoruz, bahçede kar kalınlığı 70 cm, caddeye ulaşmak için yaklaşık 50 mt yol açmak gerekiyor, 1 çuval un aldık ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz, elektrik kesilmelerine karşı, 2x72 amp akü ve 1700wat inverter kombi kalorifer, tv ve iç aydınlatma için hazır bekletiliyor, burası istanbul avcılardı, şimdi avcılar yaylası oldu...

atiladi' Alıntı:
Ne hareketi Tanju, 2 gündür evden çıkamıyoruz, bahçede kar kalınlığı 70 cm, caddeye ulaşmak için yaklaşık 50 mt yol açmak gerekiyor, 1 çuval un aldık ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz, elektrik kesilmelerine karşı, 2x72 amp akü ve 1700wat inverter kombi kalorifer, tv ve iç aydınlatma için hazır bekletiliyor, burası istanbul avcılardı, şimdi avcılar yaylası oldu...

maltepede farklı değil sahile sıfır olmasına karşın 20cm kar var ara sokaklar buz, başıbüyük-fındıklı-kayışdağı berbat sabah işe iki saatte gelebildim, zaten karavanı bahçeden çıkartmak bile problem kardan gözükmüyor yiğido, tam memleket havası alışsın kerata ;D

Atilla abi sende bu havadan korkup eve hapis olduysan ne diyeyim.Levent buralarda sizin ordan pek farklı değil ama içim içimede sığmıyor hafta sonuna kadar kar kalsa diyede dua etmiyor değilim.Kazasız günler diliyorum herkeze.

tango' Alıntı:
Atilla abi sende bu havadan korkup eve hapis olduysan ne diyeyim.Levent buralarda sizin ordan pek farklı değil ama içim içimede sığmıyor hafta sonuna kadar kar kalsa diyede dua etmiyor değilim.Kazasız günler diliyorum herkeze.

valla benimde çok kampım geldi................. ;D
misafir var eğer ayar çekebilirsem haftasonu için kaçabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR