turkakreb
Kamp II
Ynt: l 200 arıyorum
adınıza sevindim güle güle kullanın..
adınıza sevindim güle güle kullanın..
Görünüş olarak eski kasa gibi köşeli olmadığı için nazik gibi görünse de yürür aksamın sağlamlığı konusunda eski kasa kadar iyi olduğunu söyleyebilirim.camouflage' Alıntı:Konu aktifken L200 kullanıcılarına bir soruda ben sorayım.
Her ikisinide kullanmış değilim. Bunu dış görünüşleri itibari ile söylüyorum.
Eski kasa daha diri, sert kullanıma uygun. Yeni kasa biraz daha nazik, kibar gibi görünüyor.
Yanılıyormuyum?
Teşekkür ederim.lokosit' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan..
Aramıza da hoş geldin)
Sağolun teşekkürederimturkakreb' Alıntı:adınıza sevindim güle güle kullanın..
camouflage' Alıntı:Konu aktifken L200 kullanıcılarına bir soruda ben sorayım.
Her ikisinide kullanmış değilim. Bunu dış görünüşleri itibari ile söylüyorum.
Eski kasa daha diri, sert kullanıma uygun. Yeni kasa biraz daha nazik, kibar gibi görünüyor.
Yanılıyormuyum?
Fantastic Light' Alıntı:
Görünüş olarak öyle ama misal ben yeni kasa kullanıyorum (ve ciddi yerlere giriyorum.) çok şükür hala bir sıkıntı yaşamadım.
Fakat Allah korusun motor ile ilgili bir sıkıntı yaşanırsa (kolay kolay olmaz.) o zaman işler sakat.
Yeni kasanın motoru 15 bin TL eski kasa 3-4 bin e biter.![]()
turkakreb' Alıntı:vayy be o kadar tutarmı motor yenileme?
Nasıl ekleyeceğim çözemedim yardımcı olurmusunuz.bcaliskan81' Alıntı:hayırlı olsun çok güzel bir araç
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17840.msg921074#msg921074
listeye eklenin isterseniz.
Teşekkürler hallettim 130. sıradayımbcaliskan81' Alıntı:en son mesajdaki listenin tamamını kopyalayıp cevaptaki boş mesaja yapıştırın en sonuna kendinizi ekleyip gönderin.