L200 2003 ÖN ÇEKİCİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ciha1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,795

ciha1961

ARHAVİDE DAĞLAR BENDEN SORULUR
Yer
ARTVIN ARHAVİ
2003 MOD L200 MAGNUM 4X4 ÖN SAĞ AKIS SES GELİYOR TAMİRİ VKONUSUNDE TEMİNİ HAKKINDA IKINCI ELDE OLABILİR
YARDIM ETMENIZI ISTIRYORUM.
GENELDE DÖNÜŞLERDE SES GELİYOR ARACI FRENLIYOR ÖN KAFALAR DEĞİŞMEZMİ KİMDEN YARDIM ALABILIRIZ BÖLGEM
ARTVIN ARHAVİ. TEŞEKKÜRLER.

Etiketler
Ynt: L200 2003 ÖN ÇEKİCİ

aracı orda ön takıncıya gösterip ona göre yol izleyin bence yedek parca ihtiyacınız olursa söyleyin burdan yardımcı oluruz

UNAL BEY BIR YILDIR KULANIYORUM IDARE DIYOR AMA
TAMİRCİ ARKADASIM ÖN SOL DAN GELDİĞİNİ SÖYLEDİ
ÖN SOL ÇEKİCİ AKISLERIN KAFALARINDAN KAYNAKLANDIGINI BELIRTTI.
ÖN AKISLERIN FOTOGRAFLARI BILE BULAMADIM. RENOLARIN KÖSELI OLDUGUNDAN DOLGU YAPIP TORNAYLA
DUZELTILIYOR BUNLARINKI OVALMIS . TÜM 4X4 AYNIMIDIR . BUNU DA ÖGRENMEK ISTERIM.
SERVİS RIZEDE VAR RAKAMLAR COK UÇUK GİBİ İKİNİCİ ELLERİ VEYA YURT DIŞINDAN GELME İHTİMALLERİ VARMI.

size suat inanın numaralarını vereyim görüşün onla yurt dışından getiriyor 0212 270 75 85 numarası benim verdiğimi söylersiniz

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER ARTVIN ARHAVIYE DÜŞERSENİZ BEKLERİZ.
CENGİZ VELİMAHMUTOĞLU .

nasip diyelim istanbulada yolunuz düşerse biz bekleriz arhavide zaten suzukisi olan gezenbilir üyesi arkadaşlarımız var tanırlar beni zaten yardımcı yada yapabileçeğimiz bişe olursa cekinmeden arayabilirsiniz telefonum zaten altta yazıyo

FACE TE KİŞİSEL ÇEKİMLERİM VAR . DOĞA İLE İLGİLİ VEYA YOUTUBEDE
ARHAVİ KAMİLET YAZARAK ÇEKİMLERİMİ İZLEYEBİLİRSİNİZ . YİNDE
TEŞEKKUR EDERIM . BURDAKI ARKADASLARLA GÖRÜŞEÇEĞİM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler