l200 2008 model mazot filtresi hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canpolat75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,157

Etiketler

Ynt: l200 2008 model mazot filtresi hakkında

filitreyi üstündeki pompa kısmıyla beraber bulundugu yerden sök ters cevir filitreyi degiştir geri tak
(bu işin püf noktası el becerisi )

santairas' Alıntı:
filitreyi üstündeki pompa kısmıyla beraber bulundugu yerden sök ters cevir filitreyi degiştir geri tak
(bu işin püf noktası el becerisi )

abi yaptım servis oyle bir sıkmıskı filtreyi pompasından ayıramadık arkadasla

filitreyi sökebilmek için filitre anahtarıvar bir ustadan riça etseniz verebilir..

tamam abi tesekur ederim cok sagol birde aracın vitesi bazen hafiften titriyor yani dıkkatlı bakınca anlasılır acaba normal mı yoksa bende mı bir sorun var :DDD

l 200 mazot filtresi nasıl yeri nerde bilemiyorum ama genelde filtre sokmek icin kullanılan özel bir anahtarla sökülür aynı zamanda yag filtresini de aynı anahtarla sökebilirsiniz yeni filreyi takarken contasına gress yagı sürerseniz contanın kacak yapmasını önlemis olursunuz ve dis kaptırmamaya dikkat edin sıkarken de cok fazla zorlamayın filreyi taktıktan sonra aracı calıstırmadan belli bir süre mazot otamatigini pompalayın yada filtreyi dısarda doldurup öyle takın böylece hava yapmasını önlemis olursunuz hava yaparsada kontak acıkken mazot otamatigini pompalayın

tamam abi yaptım o dedıklerin ama mazot pompasını sokemedım heralde conta yapışmıs eskı filtreyi tekrar mazot doldorup geri taktım suan aynı sekılde devam edıorum

canpolat75' Alıntı:
tamam abi yaptım o dedıklerin ama mazot pompasını sokemedım heralde conta yapışmıs eskı filtreyi tekrar mazot doldorup geri taktım suan aynı sekılde devam edıorum
eger sökecek aletin yoksa filreye bi tornavida sapla ve cevir yalnız tornavida filrenin icinden gecsin ve saglam bi tornavida olsun yeni filreyi elle sıksanda olur

valla arkadasta aynı dedı :DD bende dedım ya cıkaramazsak araba yı garajdan nasıl cıkaracagız dedım abi

valla bende 5 10 krs tan kaçmadım ama asıl bazı seyleeri kapmak için

anahtarını buldum satın alacam bizim burdakıler kazıkcı acıyorum vereceğim paraya anahtarını alacam abi şimdi netten

canpolat75' Alıntı:
tamam abi tesekur ederim cok sagol birde aracın vitesi bazen hafiften titriyor yani dıkkatlı bakınca anlasılır acaba normal mı yoksa bende mı bir sorun var :DDD
araç boşta çalışırkenmi titriyor yoksa hareket esnasındamı titriyor ? titreme sırasında bir tıkırtı sesi geliyormu ?

hareket esanasında değil boştada değil arac viteste hareket etmeden hafiften bir titreme var ses falan da yok abi

yani abi arabayı çalıştırdım vitese verdim ama kalkmadım vites kaçta olursa olsun kalkmadan aracı hafiften titreme var vites kolunda gözle dıkkatlı baktımmı anlaşılıor arac hareket ettımı bir sorun yok devrinde kalkısında vites geçisinde bir sorun yok acaba benim ki psikilojık mı aracımı hor kullanmam cok iyi bakarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR