l200 2008 model mazot filtresi hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canpolat75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,157
Ynt: l200 2008 model mazot filtresi hakkında

Şuana kadar sizin dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım ve duymadım ama belirli bir titreme normalde olur bu tür sorunlar genelde baskıdan olur ama vites geçişlerinde sorun yok diyorsunuz ..

Etiketler

evet yok sadece gecerken vites tık diye gecıor tabi bunu yanımda oturan biri anlayamaz vitese veren kışı anlar ben bunun aracın sanzuman yagının ısınmamasından dusunuyorum o titremede arkadas diyor normal dedıgım gibi aracı vitese veriyorum bir olsun ıkı olsun kalkmadan arac vites kolunda cok hafiften titreme var kaldırdımmı aracı bir sorun yok balatalarda sorun yok test ettim ve zaten 7 bin km oldu değiştireli

canpolat75' Alıntı:
yani abi arabayı çalıştırdım vitese verdim ama kalkmadım vites kaçta olursa olsun kalkmadan aracı hafiften titreme var vites kolunda gözle dıkkatlı baktımmı anlaşılıor arac hareket ettımı bir sorun yok devrinde kalkısında vites geçisinde bir sorun yok acaba benim ki psikilojık mı aracımı hor kullanmam cok iyi bakarım

Selam sizinki biraz psikolojik bende dikkat etmiştim. Titreme normal :smiley:

canpolat75' Alıntı:
senın l 200 dede aynımı efendim

evet şöyle tarif edeyim.
Arac ı debriyaja basıp vites e takdığınızda vites kolu titriyor. her vitesde oluyor. Ben buna daha farklı araçlar da da rastladım ranger da da aynısı vardı vites kolunun iletken titreşimi iletmesinden kaynaklanıyor sanırım bu durum. Bizde eski as 600 kamyon var vites kolu boşta iken bile titriyor. Yanındaki takviye düymesi ses yapıyor o yüzden :smiley:
Bu arada siz vites kolunu tuttuğunuz için hissediyorsunuz hatta :smiley: yoksa dışarıdan titreme felan yok :smiley:

Selamlar

Beyler hep kullanıyoruz alıştık detaya bakmıyoruz,
Titreyen kol vites kolumu arazi şanzıman kolumu
Benimki otomatik, otomatik vites kolu titriyorsa fena, manuel viteste titreme olabilir,,
arazi şanzıman kolu 4*2 de titreme yapar elle hisedersiniz, görürsünüz,,
arazi şanzıman kolu 4*4 te ise titreme yapmaz yada çok azalır, bu durumda da mesela kırmızı ışıkta ayak frende şanzıman viteste iken aracı güçlü bir şekilde ilerletmek ister frenleri zorlar aracı bile titretebilir ses yapar, çözüm kolay ayak frende beklerken vitesi boşa atarsanız araç rahatlar titreme ses falan geçer.

saygılar

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Beyler hep kullanıyoruz alıştık detaya bakmıyoruz,
Titreyen kol vites kolumu arazi şanzıman kolumu
Benimki otomatik, otomatik vites kolu titriyorsa fena, manuel viteste titreme olabilir,,
arazi şanzıman kolu 4*2 de titreme yapar elle hisedersiniz, görürsünüz,,
arazi şanzıman kolu 4*4 te ise titreme yapmaz yada çok azalır, bu durumda da mesela kırmızı ışıkta ayak frende şanzıman viteste iken aracı güçlü bir şekilde ilerletmek ister frenleri zorlar aracı bile titretebilir ses yapar, çözüm kolay ayak frende beklerken vitesi boşa atarsanız araç rahatlar titreme ses falan geçer.

saygılar

efendim doğrudur aynen dediğiniz gibi benim 4x2 hafiften bir titreme var viteste ayagım debrıyajda kaldırdımmı ababayı yok boyle bir sıkıntı arastırdım normal zaten cok hafif bir titreme dikkatli bakınca anşaşılıor balatalarım 8 bin km once değişti sıkıntı yok yani ilginiz için hepnize tesekur ederim [/td][/tr][/table]

Bu arada 2010 4x4 model d max da da durum aynı araç boşta iken vites kolu titreme yapıyor. (araç 2 gün çalışmamıştı. soğunda payı büyük sanırım :smiley: ) (araç manuel vites )

benim arac hemen de ısınıyor klımasıda mukemmel bu tip arac almak ısteyenlere mıtsubishi l200 tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR