canpolat75
Ana Kamp
Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi
cok tesekur ederim verdiğiniz bilgi için
cok tesekur ederim verdiğiniz bilgi için
kuzucuk' Alıntı:selam ben bu forumu aylardır geziyorum çiftkabin pikap almak için araştırma yaparken buldum sizleri iyikide bulmuşum.2012 hilux almaya karar verdim ve aralık kampanyasıyla hilux 4x4 adventure aldım.bu konu altındaki vergi indirimine sayenizde yaptırdım sigorta şirketimden kasko değer listesi ve araç bilgilerini yazan belgeyi imzalı ve kaşeli olarak aldım yeğenbey vergi dairesine gittim dilekçe falan sormadılar sadece sigortadan aldığım belgeye baktılar sisteme girdiler ve vergi 3443 tl den 2295 e düştü. ister hemen burdan yatır ister sonra yatır dediler toplam 5 dakika sürmüyor. ruhsatta kamyonet yazması önemli değil bendede kamyonet ve 4x4 yazıyor. 4x4 olduğu içinindirim var.sigortacımda sizin araç kamyonet size olmaz dedi belgeyi verirken bende forumdaki arkadaşlar yaptırmış birde ben gidiyim dedim.Hiç sıkıntı olmadan halloldu.yalnız bu işlemi her yıl ocak ayında yaptırmamız gerektiğini söyleyim bende.
3 yaşını doldurması gerekiyor. Bir sonraki basamak 6 yaşını doldurduktan sonra.arkadasla bu 4x4 kamyonetlerde sıfır alındınmı MTV 3 yıldamı 6 yıldamı ıkıcı basamaga dusuyor