L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altayugurlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,210

altayugurlu

Ana Kamp
Merhaba, L200 4x4 için yükseltme yapanlarımız var, hatta süper bir çalışma var toros amörtisör uzatmaları kullanılarak yapılan, makul bir yükseltme kiti yurt dışından da bulamadım. 1,5inç ideal bir ölçü gibi hem uzun yol hem hafif arazi için. Daha önce yükseltme yapan abilerimiz ustaları ile konuşup onları ikna edebilse, yetenekli ustalardan yoksun ben ve benim gibi kardeşlerimiz için 2 seçenek yükseltme kiti yapsak , 1,5 inç ve 3 inç gibi. Torosların amörtisör uzatmalarını buldum, diğer malzemelerde kör topal bulurum bir yerden, ama torna meselesi can sıkıcı, ve yükseklik fazla oluyor. Gavurun DIY kit dediği, kendimiz montajını yapsak, fazla mı hayal kurdum?
Varmı bu konuda yardımcı olabilecek ustalar, ben herşeyi hazırlar bir kutuya koyar yollarım sana ahanda hesap numaramda budur diyecek? :-[ ;D

yenioyuncak-1.png

Etiketler

Ynt: L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı

Selam, ben ironman'in kitini kullanıyorum.Yaklaşık 6 cm yükseldi. Gayette memnunnum.

ironman kataloğunda trimpacker denen alet var 5mm lik, ondanmı bahsediyoruz?

Selam, huma oto satıyor.oradan Adnan bey e ulaşırsanız size yardımcı olur.O dah çok Land ve Range Rover için parça satıyor ama bunlarda elinde var.Ayrıca yine bu sitede Prontobrasso nickli üyenin getle l200 yükseltmesi var.Get pek aklıma yatmıyor ama herkesin tercihi farklı. İronman kitine gelirsek 4-ile 7 cm arası yükseltme sağlıyor.Birde kalitesi onaylanmış bir sistem.

selamlar ben aracımı 20 cm yükselttim hemde küçükbir sanayi şartlarında benim ustanın telefonunu ekliyorum eminim uygun bir yöntem ve fiyat bulacaksın bana haber verirseniz parçaları bende denetlerim kargo ile yada nereden yazdığınızı bilmiyorum buraya gelirsiniz misafirim olursunuz parçalarda takılır sizde yolunuza gidersiniz
ünal usta 05373247258

ustanın numarasından bağlantıya geçebilirsiniz benim araç ile ilk defa böyle bir yükseltme yaptı ölçüleri kaydetti tahminim şimdi daha hızlı ve daha iyi bir işçilik çıkaracaktır fiyatta o nedenden daha düşük olur ( bizim araç milim milim parça çıkarıldı ölçüler çıkıncaya kadar çok uğraştırdı )

mirtos' Alıntı:
Selam, ben ironman'in kitini kullanıyorum.Yaklaşık 6 cm yükseldi. Gayette memnunnum.
Selam, İronman denen kiti kullandığınızı yazmışsınız.Kiti kullanmaya başladığınızda aracın salınımında herhangi bir sertleşme veya değişiklik hissettinizmi?Saygılar ..

Selam, araç ironman'in kiti ile 6cm, lastikleride yaklaşık 31'' denk getirince artı 2 cm yükseldi. Araç toplamda yaklaşık 8cmyükselmiş oldu. Bana göre araç kasislerde ve virajlarda daha güvenli hissetiriyor.İlkin lastik çapını artırmıştım.O sıralar kullandığımda özellikle virajlarda korkutuyordu beni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR