L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazım19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,067
Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

rusatta sadece kamyonet yazıyor ama, mtv sorgulama ekranında 4x4 çiftkabin pickup yazıyor.
yukarıdaki yazımda bir hata yapmışım. 2011 yıllık vergisi 1530TL.
normalde 2070TL. civarında, kasko değerini bildiren yazıyı vergi dairesine teslim ettikten sonra düşüyorlar.

Etiketler

hagurel' Alıntı:
şu dümene bakın k belgesini de kamyonet diye isterler vergiyi fazla isterler köprülerden geçirmezler nasıl düzelecek bu işler kimlere kafa atmak gerekiyor
Sayın başbakan seçim öncesinde bir kıyak da biz offroad çulara yapsa da bu K2 belgesi işinden kurtulsak :p

şu ana kadar bana k2 belgesi soran olamadı.
İnşallah sormazlarda ;D

Bana da kimse henüz sormadı, sorarlarsa bilmiyorum napçaz ???

Nazım bey merhabalar,

ben hem 2005 megane hemde 2007 l200 4x4 magnum sahibi olup kullandım ve bence megane kendi sınıfında en geniç iç hacmine sahip sahip araç sadece uzun boylu iseniz(ben 1,86cm. boyundayım) tavanı alçak gelebilir ama l200 ün içi megane kadar geniş değil ama tavanı yüksek ferah bir araç. benim tek çocuğum var bize l200 yetiyordu. l200 ün dezavantajları: 1.vergi 2.kasacamlı kabin değilse mesela bende fullbox vardı ve içeri su alabiliyordu artı kasada ki bagaj kapaığının merkezi kilide bağlı olmaması nedeniyle birileri kurcalarsa açılabilme durumu oluyor. artıları ise gerçekten çok sağlam bir araç bir kere era olsun megane olsun maalesef kasa sacı olarak mukayese bile edilmez l200 de insan kendini ve ailesini güvende hissediyor.çok büyük bagajı sayesinde evde ki fazlalıklarıda koyabiliyordum.makaslardan dolayı arkası kasislerde arka koltukta oturanları rahatsız edebiliyor.
sürüşü çok rahat bende otm. vites vardı biraz yakıyo(istanbul ş.içi 12 civarı) şehir içinde çok büyük bir rahatlık, şehir dışı kullanımı da rahat. ben vergi yüzünden sattım açıkçası ama hala yeniden almayı düşünmüyor değilim.

Ticaretle hiçbir alakam olmadığı halde tamamen sevdiğim için hobi maksatlı l200 ü seçtim. Ailecek otomobil olarak kullanıyorum ve yeni tanışmama rağmen arabamı çok seviyorum. Heybetli olduğundan dolayı dez avantajları olabilir fakat benim gibi büyük arabalardan hoşlanıyorsanız bu tür dez avantajlarda ayrı bir zevke dönüşüyor, yani iş birazda sevmekten geçiyor.

IMG_2339.jpg

ooohhh allah muhabbetinizi artırsın bulmussunuz çayırı çimeni yayılmışsınız L200 manzarasıda var daha ne olsun aracınızda hayırlı olsun

Bu güzelliğe de böyle bir L 200 yakışırdı!!! ;)

DSC02922.jpg

SELAM ARKADAŞLAR KONU KİRLİLİĞİ OLMASIN DİYE YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİM PASSAT CC ARACIM VAR BENZİNLİ ŞİMDİ BENİM ŞÖYLE Bİ MERAKIM VAR BÜYÜK VE YÜKSEK ARAÇLARI ÇIK SEVİYORUM ÖZELLİKLE PİCKUP TARZI NAVARA VE L200 FAVORİM SİZCE ARACIMI SATIP BÖYLE Bİ İŞE KALKIŞSAMMI BİNEK KONFORUNU ARARMIYIM BİDE BU ELİMDEKİ ARACI SATMADAN YENİ Bİ ARAÇ ALMAM ŞU ANDA MÜMKÜN DEĞİL AİLEDEKİ ARAÇ FAZLALIĞINDAN DOLAYI YOKSA HİÇ BÖYLE Bİ İŞE KALKIŞMASAMMI BABAMDA RANGE ROVER SPORT VAR ARADA KULLANIP HEVES ATIYORUM AMA BENİM OLMADIĞI İÇİN HER AN ELİMİN ALTINDA DEĞİL NE YAPMALIYIM SİZCE

Öncelikle gezenbilir'e hoşgeldiniz. Forumlarda büyük harf bağırmak demektir. Büyük harf kullanımından gerekmedikçe kaçınmanızı tavsiye ederim.

Gerek Navara gerekse L200 sınıfının en konforlu araçları olsa da Passat CC konforunu bu araçlarda bulmanız mümkün değil. Maddi olarak olanağınız varsa ikinci elde bu araçların oldukça temiz ve uygun fiyatlı versiyonlarını ikinci araç olarak alabilirsiniz. İkinci bir araç alamayacağınızı belirtmişsiniz. O zaman babanızın RR aracı ile devam edin :smiley: Passat CC'yi satmayın yazık edersiniz
Kalın sağlıcakla

Cihat...

mustafabinnet' Alıntı:
Bu güzelliğe de böyle bir L 200 yakışırdı!!! ;)
Kesinlikle katılıyorum. Ben de bir Sülüklü Göl ve Sünnet Gölü manzarası koyayım
suluklugol3.jpg

sunnetgolu2.jpg

CİNCİN' Alıntı:
Öncelikle gezenbilir'e hoşgeldiniz. Forumlarda büyük harf bağırmak demektir. Büyük harf kullanımından gerekmedikçe kaçınmanızı tavsiye ederim.

Gerek Navara gerekse L200 sınıfının en konforlu araçları olsa da Passat CC konforunu bu araçlarda bulmanız mümkün değil. Maddi olarak olanağınız varsa ikinci elde bu araçların oldukça temiz ve uygun fiyatlı versiyonlarını ikinci araç olarak alabilirsiniz. İkinci bir araç alamayacağınızı belirtmişsiniz. O zaman babanızın RR aracı ile devam edin :smiley: Passat CC'yi satmayın yazık edersiniz
Kalın sağlıcakla

Cihat...
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada büyük harf için özür dilerim dediğim gibi maddi açıdan bi problem yok şu anda 2 tane sıfır navara bile alabilirim ama araç fazlalalığından dolayı babamdan onay alamıyorum öğrenci olduğum için ekonomik olarak babama bağlıyım daha önce 2. araç işini denemiştim ve araç garajda yatmıştı babamda aracı sattı fazlalık diye benim aklımda olan şu var arada babamla ava çıkarız zaten range rover sport'u da bunun için aldık ve ben kullanırım arazide ama her zaman elimin altında değil bende aşırı bi büyük araç hayranlığı var ne kadar büyük olursa olsun doymuyorum daha büyüğünü istiyorum hatta passat cc yi almadan önce düşündüm acaba 2. el ford f350 falan mı alsam diye ama sonradan yakıt ve vergiyi düşününce vaz geçtim + 2. el araçlardan hiç haz etmem ailemize alınan 2 tane 2. el araç vardı 1.si işlerimiz bozulmuştu ve araçlarımızı satmak zorunda kaldık ve araçlarla beraber bi çok gayrımenkul daha o sıra araçsız kalmamak için honda civic aldık topladıktan sonra durumu zaten tekrar arabalarımızı aldık 2.si ise kardeşim acemiliğni atsın diye oldu benim aracımı vurması yüzünden aldık onada.ben aslında ciddi ciddi düşünmeye başladım bu işi ama bilemiyorum konfor, yol tutuş ve performans yönünden beni üzermi bu araç çünkü hız yapmayı çok severim yoksa hiç kalkışmadan babamın range rover'ı bana vermesini mi beklemeliyim çünkü biliyorum ki babam range rover'ı 3 sene daha kullanıcak en fazla ve araç henüz 2 ay önce alındı ne dersiniz bu konuda beklesemmi yoksa hiç beklemeden navara veya l200 ü çeksemmi

Bu araçlar ile hız yapılmaz taklayı atarsınız parasal sıkıntı yok diyorsanız alın bir L200 hevesiniz geçsin baktınız ufak gelmeye başladı yükseltirsiniz kit ile veya lastik ile veya ikisi birden daha da küçük gelirse Volvo FH 16 alırsınız hem nakliye yaparsınız ama K1 belgesi lazım :D :D :D

images.jpg

images (1).jpg

hagurel' Alıntı:
Bu araçlar ile hız yapılmaz taklayı atarsınız parasal sıkıntı yok diyorsanız alın bir L200 hevesiniz geçsin baktınız ufak gelmeye başladı yükseltirsiniz kit ile veya lastik ile veya ikisi birden daha da küçük gelirse Volvo FH 16 alırsınız hem nakliye yaparsınız ama K1 belgesi lazım :D :D :D
;D volvo düşünülebilir aslında :D babamı ikna edebiliceğimi sanmıyorum ama baskı yapıyorum valla ne yalan söyliyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR