[SIZE=medium]Herkese iyi günler.Sadece hafta sonları kullandığım Jimny aracım var fakat alalı 4 ay oldu ama ilk aldığım günden bu yana huzurlu değilim maalesef.Dar olması uzun yolda yorması beni bu araçtan soğuttu.Kulüp arkadaşımızda L200 var Jimny yaptığı her şeyi gayet iyi yapıyor.Bagaj sorunu yok motor deseniz güçlü uzun yolda yormaz.Hatta 2 aracımı da satıp tek L200 almayı planlıyorum.Şehir içinde de binmek için.Sizlere sormak istediğim şu,araç direksyonu çok fazla dönme kalibiyetine sahip şehir içinde avantaj ama alan bazı arkadaşlar bunun arazide zararlı olduğunu ve biraz kısaltılması gerektiğini söyledi.Hoş arazide olup ta tam sol yada sağ kırıp hareket yapmam ama genede size bir sorayım dedim.L200 lerin 3 farklı modeli var bunların hangisinde arka %100 kilitli difransiyel var,bu araçta bazı modellerinde orta kilit var varda orta kilit ne işe yarar arazide bir faydası olur mu ve hangi modeli tavsiye edersiniz neden?Bu arada bütçem gereğince 2007-2008 model bir L200 arıyorum aklınızda olsun.Teşekkür ederim şimdiden.[/SIZE]